Πέτρος Κωστόπουλος: Όσα είπε για το σοβαρό τροχαίο της κόρης του
Λίγο διαφορετικά είναι τα πράγματα σύμφωνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο
LIFESTYLE

Πέτρος Κωστόπουλος: Όσα είπε για το σοβαρό τροχαίο της κόρης του

Πέτρος Κωστόπουλος: Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

Πέτρος Κωστόπουλος: Ο δημοσιογράφος μετέφερε στον «αέρα» της εκπομπής όλα όσα είπε ο πατέρας της 23χρονης Αμαλίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του η αλήθεια είναι διαφορετική από όσα γράφτηκαν στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

«Μίλησα με τον Πέτρο Κωστόπουλο πριν από λίγο και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Το ατύχημα έγινε πριν από 13 ημέρες. Μετά από δύο μέρες η Τζένη Μπαλατσινού ήταν ήδη στην Αμερική. Εμένα ο Πέτρος Κωστόπουλος μου είπε πως η Αμαλία έκανε μία ελαφριά εγχείρηση, ορθοπεδική. Αυτή τη στιγμή το παιδί είναι ήδη με πατερίτσες. Χθες περπάτησε πρώτη μέρα. Υπήρχε έντονη ανησυχία», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης. Και συνέχισε, «Δεν οδηγούσε η Αμαλία. Ήταν πέντε άτομα στο αυτοκίνητο, η Αμαλία ήταν στο πίσω κάθισμα και ένα άλλο αυτοκίνητο παραβίασε το stop. Η Αμαλία δεν έχει καν αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο η Αμαλία είναι σε ένα ξενοδοχείο με τη μητέρα της και θα πάει σπίτι της μέχρι την Κυριακή. Είναι ήδη σε πολύ καλή διάθεση», σημείωσε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Παράλληλα στην εκπομπή Πρωινό ο Άρης Καβατζίκης μας έδωσε τις δικές του πληροφορίες για το ατύχημα. «Η Αμαλία είχε ένα πολύ πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό στο Λος Άντζελες. Σήμερα μπορούμε να το πούμε και έχουμε μια πολύ ασφαλή πληροφορία. Να πούμε πως πραγματικά κινδύνευσε πολύ η Αμαλία. Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία και αυτή τη στιγμή είναι σε κέντρο αποκατάστασης. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει. Αυτό είναι το πιο αισιόδοξο.

Read more