Πέτρος Κωστόπουλος- Κατερίνα Λιόλιου: Οι κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού [vid]
Αν είναι αλήθεια, θα είναι η πρώτη σχέση του Π. Κωστόπουλου μετά από καιρό
LIFESTYLE

Πέτρος Κωστόπουλος- Κατερίνα Λιόλιου: Οι κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού [vid]

Πέτρος Κωστόπουλος- Κατερίνα Λιόλιου: To όνομα του επιχειρηματία ακούστηκε πολύ τις τελευταίες ημέρες λόγω του ταξιδιού που έκανε στο Ντουμπάι, αλλά και του νέου του δεσμού.

Πέτρος Κωστόπουλος– Κατερίνα Λιόλιου: Η φήμη ότι είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου ξεκίνησε πριν την Πρωτοχρονιά.

Το κοινό τους ταξίδι στο Ντουμπάι, με το video που ανέβηκε και μετά κατέβηκε και όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης να ασχολούνται με το θέμα, έβαλαν φωτιά στις πρώτες φήμες. Τώρα ακολουθούν οι πρώτες φωτογραφίες στις σελίδες του περιοδικού ΟΚ! που ενισχύουν του λόγω το αληθές.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βέβαια, στο αεροδρόμιο, επιστρέφοντας από το Ντουμπάι, άφησε να εννοηθεί ότι δεν τρέχει τίποτα με την όμορφη Κατερίνα.

«Ποιας Κατερίνας μωρέ; Αυτά να τα λέτε μόνοι σας. Ήταν μια κυρία στην είσοδο και κρατούσε το κινητό μου να το φορτίσει. Και επειδή το ξέχασα, πήραν τηλέφωνο να μου το φέρει. Δεν είναι κλειδί δωματίου, είναι κλειδί γκαρνταρόμπας. Κατά λάθος το ανέβασα», είπε στο Happy Day ο Πέτρος Κωστόπουλος για την Κατερίνα Λιόλιου και το επίμαχο video που ανέβηκε και στη συνέχεια διαγράφηκε.

«Εγώ δεν θα σας μιλήσω για προσωπικά μου θέματα. Δεν σας μίλησα για το Ντουμπάι; Έγραψαν να ψοφήσω εγώ και τα παιδιά μου επειδή πήγα στο Ντουμπάι. Ποια νέα σχέση ρε παιδιά; Βλέπεις καμιά Κατερίνα;» τόνισε στη συνέχεια ο εκδότης και παρουσιαστής.

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού πάντως, θα φιλοξενηθούν στις σελίδες του περιοδικού ΟΚ! που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 9 Ιανουαρίου. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκε και το σχετικό βίντεο, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να αναφέρει τις πληροφορίες που είχε.

«Το περιοδικό του ΟΚ! συνέλαβε τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Κατερίνα Λιόλιου πριν την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι, στην Πλάκα, και λέει ότι είναι ζευγάρι και έχει συμπληρώσει 2 μήνες μαζί», τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Και όσον αφορά τη μεταξύ τους διαφορά, που ανέφεραν όλοι ότι είναι 40 χρόνια, είναι σίγουρα κάτι που δεν θα έπρεπε να αφορά κανέναν…

Read more