Πέτρος Κωστόπουλος Κατερίνα Λιόλιου: Είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν [vid]
Φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος
LIFESTYLE

Πέτρος Κωστόπουλος Κατερίνα Λιόλιου: Είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν [vid]

Πέτρος Κωστόπουλος Κατερίνα Λιόλιου: Το νέο ζευγάρι της show biz προγραμματίζουν να περάσουν την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι.

Πέτρος Κωστόπουλος Κατερίνα Λιόλιου: Τον έρωτα τους αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day.

Όπως φαίνεται ο Πέτρος Κωστόπουλος προχωράει στο επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή καθώς η είδηση ότι είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου επιβεβαιώνεται. Μετά τον χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού, ο Πετρος Κωστόπουλος έμενε μόνος του στα βόρεια προάστια.

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι τραγουδίστρια και είχε γίνει ευρέως γνωστή μέσα από το μουσικό talent show του ANT1 The Voice.

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σχετικά: «Τον έχουν δει τον τελευταίο μήνα πολύ διαχυτικό, πολύ ζεστό με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ξέραμε ότι είναι μαζί, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν δίχως να κρύβουν αυτό που νιώθουν. Όσοι τους έχουν δει μιλούν για πιασμένα χέρια, φιλιά στο στόμα, πάθος που δεν κρύβεται και μάλιστα αυτόν τον έρωτα τον ζουν τις τελευταίες μέρες στο Ντουμπάι. Εκεί, όσοι τους έχουν δει λένε ότι καθόλου δεν κρύβουν το συναίσθημα που νιώθουν και είναι πολύ ζεστοί μεταξύ τους».

«Είναι η πρώτη φορά που όσοι τον ξέρουν τον βλέπουν χαμογελαστό και χαρούμενο», πρόσθεσε για τον Πέτρο Κωστόπουλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Κατερίνα Λιόλιου ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της στο τραγούδι. Ασχολείται με τη μουσική από παιδί, σπούδασε στη Φιλοσοφική και έγινε ευρέως γνωστή από το μουσικό ριάλιτι The Voice.

Read more