Πέτρος Κωστόπουλος: Η επιστροφή από το Ντουμπάι και τα σχόλια για Λιόλου και Τζένη Μπαλατσινού [vid]
Πήγε στο Ντουμπάι για δουλειές
LIFESTYLE

Πέτρος Κωστόπουλος: Η επιστροφή από το Ντουμπάι και τα σχόλια για Λιόλου και Τζένη Μπαλατσινού [vid]

Πέτρος Κωστόπουλος: Για ανθρωποφαγία μίλησε ο εκδότης και επιχειρηματίας κατά την επιστροφή του από το Ντουμπάι.

Πέτρος Κωστόπουλος: Επιστρέφοντας από το Ντουμπάι, όπως ήταν επόμενο, συνάντησε στο αεροδρόμιο τις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που τον περίμενα για δηλώσεις.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δέχτηκε πληθώρα ερωτήσεων για την Προωτοχρονιά στο Ντουμπάι, για την Κατερίνα Λιόλιου, που φημολογείται πως είναι ζευγάρι, αλλά και για την πρώην σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού που πρόσφατα έγινε ξανά μητέρα.

«Κάναμε όλοι τεστ στην πτήση και είμαστε αρνητικοί. Στο Ντουμπάι πήγα για δουλειές. Και όχι μόνο εκεί, πήγα και σε άλλες χώρες. Ήταν πάρα πολύ άσχημα τα σχόλια που άκουσα, ήταν ανθρωποφαγικά. Από τη στιγμή που ο άλλος δεν ξέρει τη ζωή σου, δεν ξέρει αν έχεις λεφτά, αν έχεις δουλειά… Κάθεται, κρατάει μια εικόνα, μπαίνει στη ζωή σου, κάνει σχόλια, παρακολουθεί και φαντάζεται. Εγώ πήγα εκεί γιατί με κάλεσαν».

«Κατά λάθος ανέβηκε η φωτογραφία. Ποια Κατερίνα; Πλάκα κάνουμε; Αυτά είναι μόνο στη φαντασία. Εγώ για προσωπικά θέματα δεν θα σας μιλήσω. Σας είπα για το Ντουμπάι. Έγραψαν να ψοφήσω εγώ και τα παιδιά μου. Πρόκειται για κτήνη που κριτικάρουν εμένα, γιατί έφερα και την… οικονομική κρίση. Όταν είπα ότι ξεβλάχεψα την Ελλάδα, έκανα πλάκα. Δεν ξέρω αν άλλοι πήγαιναν στα μπουζούκια, εγώ ήμουν σπίτι μου γιατί ήμουν παντρεμένος. Τι φταίει ο Τσιτσιπάς, ο οποίος μας εκπροσωπεί παντού; Είναι 22 χρονών παιδάκι, γιατί όλα αυτά τα μπινελίκια;», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Σε ερώτηση για την Τζένη Μπαλατσινού που πρόσφατα έγινε ξανά μανούλα, ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε: «Να πάει καλά η πρώην σύζυγός μου και να χαίρεται το παιδί της. Όταν γεννιέται ένα παιδί είναι ιερό θέμα».

Read more