Πέτρος Φιλλιπίδης: Τέλος η συνεργασία του και με το θέατρο Μουσούρη [vids]
Καταιγιστικές οι εξελίξεις για τον ηθοποιό
LIFESTYLE

Πέτρος Φιλλιπίδης: Τέλος η συνεργασία του και με το θέατρο Μουσούρη [vids]

Πέτρος Φιλλιπίδης: Η συνεργασία του με το θέατρο Μουσούρη φαίνεται ότι έφτασε στο τέλος της.

Πέτρος Φιλλιπίδης: Όπως όλα δείχνουν, ο Πέτρος Φιλιππίδης φεύγει οριστικά από το θέατρο Μουσούρη. Σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, επικαλούμενος έγκυρες πηγές, δεν πρόκειται να συνεχιστεί η πολύχρονη συνεργασία του ηθοποιού – σκηνοθέτη με τον θεατρικό επιχειρηματία, Κάρολο Παυλάκη.

«Όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, αυτή η συνεργασία δεν θα υπάρχει» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Ο θεατρικός επιχειρηματίας Κάρολος Παυλάκης και ο Πέτρος Φιλιππίδης συνεργάζονταν συνεχόμενα τα τελευταία περίπου 20 χρόνια.

Έτσι, μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ πως σταματά η συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» γίνεται γνωστό πως υπήρξε ένα email των συμπρωταγωνιστών του που ζητούσαν να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, της εκπομπής «Ευτυχείτε», τα επεισόδια της σειράς που έχουν γυριστεί θα προβληθούν για να μην στερηθούν οι υπόλοιποι συντελεστές την αμοιβή τους αλλά ο ρόλος του Φιλιππίδη θα εξαφανιστεί! Φαίνεται, μάλιστα, πως θα δημιουργηθεί ένας νέος ρόλος στη σειρά, διαφορετικός από αυτόν του ηθοποιού.

Στο ίδιο πλαίσιο και η Digea, πάροχος ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, κατέβασε από την πλατφόρμα της τη διαφήμισή της, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός.

Read more