Πέτρος Φιλιππίδης: Το εξιτήριο από το νοσοκομείο και η ανακοίνωση της οικογένειάς του
Σταθερή κατάσταση και εξιτήριο
LIFESTYLE

Πέτρος Φιλιππίδης: Το εξιτήριο από το νοσοκομείο και η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός πριν από λίγη ώρα βγήκε από το νοσοκομείο.

Πέτρος Φιλιππίδης: Μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας πήρε εξιτήριο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο Υγεία το βράδυ της Πέμπτης, αφού λίγη ώρα πριν είχε νιώσει έντονη αδιαθεσία.

Η οικογένειά του, λίγη ώρα μετά την εισαγωγή του είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο Πέτρος Φιλιππίδης παρουσίασε συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση,

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

Σήμερα η οικογένεια του και ο ίδιος περίμενα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δουν εάν θα μπορέσει να βγει από το νοσοκομείο. Τελικά δόθηκε το πράσινο φως και ο Πέτρος Φιλιππίδης μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα πήρε εξιτήριο και πήγε στο σπίτι του.

Όπως αναφέρει η νέα ανακοίνωση της οικογένειάς του,

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εκτάκτως στις 3/2/2021 στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος λόγω υποκείμενου νοσήματος και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Πήρε εξιτήριο σήμερα, 6/2/2021, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση. Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

Read more