Πέτρος Φιλιππίδης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Οι γιατροί θα κρίνουν αν θα πάρει άμεσα εξιτήριο ή όχι
LIFESTYLE

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε την Τετάρτη 3/2, εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βίωσε ένα λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως έγινε γνωστό ο Πέτρος Φιλλιπίδης έχασε τις αισθήσεις του και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, τον μετέφερε με αυτοκίνητο στο ιδιωτικό θεραπευτήριο. Η οικογένεια στη συνέχεια εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για να ενημερώσει το κοινό για την κατάσταση της υγείας του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε. Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη», ανέφερε η ανακοίνωση.

Σήμερα Πέμπτη, η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλεμμένος, βρέθηκαν έξω από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Σύμφωνα με τα συμπτώματα που μετέφερε στον γιατρό, υψηλή πίεση και μούδιασμα από μία πλευρά του σώματος, έγινε λόγος για συμπτώματα εγκεφαλικού. Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και να μείνει το βράδυ εκεί. Σήμερα το πρωί αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Θα κρίνουν αν θα πάρει σήμερα εξιτήριο ή αν θα μείνει άλλη μια μέρα μέσα στο νοσοκομείο», σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι αργότερα μέσα στην ημέρα, πιθανώς να υπάρχει επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν.

Read more