Πέτρος Φιλιππίδης: Σκοπεύει να φύγει από την Αθήνα
Θέλει να φύγει από την πρωτεύουσα
LIFESTYLE

Πέτρος Φιλιππίδης: Σκοπεύει να φύγει από την Αθήνα

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός φαίνεται πως πήρε την απόφαση να πουλήσει το σπίτι του και να αλλάξει τόπο κατοικίας.

Πέτρος Φιλιππίδης: Μετά τις καταγγελίες των συναδέλφων του για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους», ο ηθοποιός βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.

Φαίνεται λοιπόν, πως θέλει να κάνει μαι νέα αρχή μετά τις καταγγελίες των Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπης Αναστασοπούλου και Ελένη Δροσάκη για σεξουαλική παρενόχληση. Οι τρεις γυναίκες τον κατήγγειλαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ζητούν από το Πειθαρχικό Συμβούλιο τη διαγραφή του.

Η κατάσταση γύρω από το πρόσωπο του ηθοποιού και σκηνοθέτη έγινε μάλιστα πολύ πιεστική τις προηγούμενες ημέρες, με τον ίδιο να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία. Η ΕΡΤ τον βρήκε εκτός τηλεόρασης παίρνοντας την απόφαση να διακόψει μαζί του τη συνεργασία τους στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ενώ παρελθόν αποτελεί και από το σποτ της Digea.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC, και μετά όλες τις εξελίξεις ο Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται πως θέλει να φύγει από την πρωτεύουσα. Συγκεκριμένα, οργανώνει την πώληση του σπιτιού του στο Ψυχικό, ενώ θα μετακομίσει με την οικογένειά του στα Γιάννενα όπου διαθέτει σπίτι.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά και τη λήξη της συνεργασίας του μετά από είκοσι χρόνια με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη. Όπως είπε και ένας άνθρωπος που βρίσκεται στον κύκλο των θεατρικών επιχειρήσεων, «ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας λαϊκός καλλιτέχνης και ο κόσμος θα τον τιμωρήσει, αφού ταυτίστηκε με την έννοια της παρενόχλησης. Κάθε θεατής θα σκέφτεται ότι έχει παιδί».

Η πώληση του σπιτιού, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα είναι άμεση.

Read more