Πέτρος Φιλιππίδης: Eτοιμάζει την απάντησή του στις καταγγελίες
Άνοιξε το κουτί της πανδώρας
LIFESTYLE

Πέτρος Φιλιππίδης: Eτοιμάζει την απάντησή του στις καταγγελίες

Πέτρος Φιλιππίδης: Φάκελο με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για ψυχολογικό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση φαίνεται πως έχει παραλάβει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Πέτρος Φιλιππίδης: Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχουν αρκετές καταγγελίες για τον ηθοποιό, ο οποίος σκοπεύει να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στη συνεδρίαση του πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Φαίνεται πως οι δικηγόροι του ετοιμάζουν την απολογία του για τη συζήτηση των υποθέσεων στο πειθαρχικό του Σωματίου των Ηθοποιών, ενώ  οι πληροφορίες αναφέρουν διψήφιο αριθμό καταγγελιών.

Μέχρι τώρα δεν είναι γνωστό αν και πόσες από τις ηθοποιούς που τον έχουν καταγγείλει θα παραστούν στο πειθαρχικό συμβούλιο για να καταθέσουν αυτοπροσώπως εναντίον του διάσημου ηθοποιού – σκηνοθέτη.

Μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών υπήρξαν άμεσες αντιδράσεις από τον επαγγελματικό του χώρο. Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες η πολυετής συνεργασία του με το Θέατρο Μουσούρη διακόπηκε, ενώ παρελθόν αποτελεί και για τη φετινή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Μάλιστα, ακούστηκε ότι ο ηθοποιός ετοιμάζεται να μετακομίσει στα Ιωάννινα, εγκαταλείποντας το σπίτι του στο Ψυχικό και να μετακομίσει μόνιμα στο πατρικό του εκεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr, φαίνεται πως οι συμπατριώτες του δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτή την επιλογή του.

Read more