Πέτρος Φιλιππίδης: Εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο
Τα συμπτώματα έμοιαζαν με εγκεφαλικό επεισόδιο
LIFESTYLE

Πέτρος Φιλιππίδης: Εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις.

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πρώτη φάση θα υποβληθεί σε εξετάσεις έτσι ώστε να διαγνωστεί τι προκάλεσε το σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πέτρος Φιλιππίδης διακομίστηκε σε γνωστή ιδιωτική κλινική εσπευσμένα το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε λιποθυμικό επεισόδιο και κρίθηκε αναγκαίο να επισκεφθεί το «Υγεία» έτσι ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, φάνηκε πως είχε συμπτώματα εγκεφαλικού.

Η οικογένεια του εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

Νωρίτερα χθες Τρίτη, ο Πέτρος Φιλιππίδη, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια καταγγελία σε βάρος του εξέδωσε δια του δικηγόρου του ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά να μην τηλεδικαστεί. Όπως αναφέρει:

«Με λύπη παρατηρώ ότι τα τελευταία 24ωρα στήνονται ιδιότυπες τηλεδίκες. Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο κάθε ομιλών θα εκφέρει μια άποψη χωρίς να είναι σε θέση να διασταυρώσει προηγουμένως την όποια αναφορά σε αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματός μου και της προσωπικότητάς μου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακολουθείται ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων με διαφορετικό αντικείμενο, χρόνο και πρόσωπα, με κοινό σημείο αναφοράς τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας. Σέβομαι οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά, αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φιλιππίδης.

«Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο. Παρακαλώ θερμώς να σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας, καθώς με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια, αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα. Για όποιον δεν σεβαστεί αυτήν την ειλικρινή και αυθόρμητη τοποθέτησή μου, επιφυλάσσομαι ρητώς παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου» καταλήγει.

Read more