Περικλής Κονδυλάτος: Tα δάκρυα για τον Τριαντάφυλλο – Τι είπε για την Ανθή Σαλαγκούδη [vid]
«Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα»
LIFESTYLE

Περικλής Κονδυλάτος: Tα δάκρυα για τον Τριαντάφυλλο – Τι είπε για την Ανθή Σαλαγκούδη [vid]

Περικλής Κονδυλάτος: Για την εμπειρία του στο Survivor και τους συμπαίκτες του μίλησε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

Περικλής Κονδυλάτος: Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος στην εκπομπή “Love it”.

Μάλιστα, συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο, ενώ για την Ανθή Σαλαγκούδη ανέφερε ότι λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο.

«Συγκινήθηκα στην αποχώρησή μου, ξυπνάω τα βράδια και αναζητώ τους συμπαίκτες μου. Ο Κοψιδάς με είχε αδικήσει και είχε αδικήσει και την ομάδα με τις αποφάσεις του. Πριν φύγω μου είπε ότι έχει έρθει πολύ κοντά μου και αν δεν φύγω θα ξεκινούσε μια νέα περίοδος για εμάς. Ίσως είπα κάποια πράγματα πολύ αιχμηρά για τους συμπαίκτες μου. Την τελευταία μέρα ζήτησα συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου εάν τους πλήγωσα. Μετανιώνω εάν έχω υπάρξει πιο αυστηρός απ’ ότι έπρεπε. Κάποια πράγματα που έλεγα εγώ, μου τα είχαν μεταφέρει οι συμπαίκτες μου», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στη συνέχεια, ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε συγκινημένος για τον Τριαντάφυλλο: «Ο Τριαντάφυλλος δρούσε με την παιδική του πλευρά. Αυτό με στεναχωρούσε και αντιδρούσα. Ζήσαμε πολύ συγκινητικές στιγμές, ταΐσαμε ο ένας τον άλλον με το ίδιο κουτάλι. Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Ο Τριαντάφυλλος θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά. Δεν έχω κρίνει άδικα τον Τριαντάφυλλο, τον έχω κρίνει αυστηρά».

Για την Ανθή Σαλαγκούδη, ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε: «Σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε και σε κάποια άλλα καθόλου. Δεν έχω υποχρέωση απέναντι στην Ανθή να την νταντέψω, ούτε είμαι ο μπαμπάς της να την κανακεύω. Κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο. Σαν προσωπικότητα είναι μοιρολάγνα».

Read more