Παύλος Χαϊκάλης: Τι απαντά για την αποχώρηση από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη [vid]
Οτιδήποτε και να έχει συμβεί δεν θα έβγαινα ποτέ να κατηγορήσω κάποιον συνάδελφο
LIFESTYLE

Παύλος Χαϊκάλης: Τι απαντά για την αποχώρηση από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη [vid]

Παύλος Χαϊκάλης: Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για τα επαγγελματικά του σχέδια και την αποχώρηση από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

Παύλος Χαϊκάλης: Αρχικά ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Θα γίνει της πολυκατοικίας» και για όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της χρονιάς.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ούτε που το έχουν αφήσει, ούτε ποιο επεισόδιο παίζεται αυτή τη στιγμή. Έγινε ένας απίστευτος κατατεμαχισμός. Το πήρανε, το κόψανε, το έβαλαν άλλες ώρες, σταμάτησε για κάποια παιχνίδια, κόπηκε μέσα στην καραντίνα και μπορεί να μείνουν κάποια επεισόδια και να τα πάνε του χρόνου. Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει. Ήταν μια δουλειά που δεν ξέρω αν τη χάρηκε ο κόσμος», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης για την Πολυκατοικία.

Για την αποχώρησή του από την παράσταση «Δάφνες και πικροδάφνες» του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Το να φεύγει κάποιος από μια δουλειά για οποιονδήποτε λόγο, ξαφνικά εκπλήσσονται όλοι. Μπορεί να έφυγα, μπορεί να με διώξανε, μπορεί να διαφωνήσαμε, μπορεί να παρεξηγηθήκαμε, μπορεί να διαφώνησα σε κάτι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι.

Οτιδήποτε και να έχει συμβεί δεν θα έβγαινα ποτέ να κατηγορήσω κάποιον συνάδελφο. Όπως δεν θα ήθελα να με κατηγορήσει και κανένας συνάδελφος. Αυτά συμβαίνουν, δεν είναι ότι πάντα πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο. Αλλά ακόμα και να υπάρχει δεν μπορείς να βγαίνεις δημόσια και να το λες, νομίζω δεν είναι πρέπον. Νομίζω ότι έξω πρέπει να ακούγονται τα καλά μόνο».

Read more