Παύλος Ορκόπουλος: Οι «Άγριες Μέλισσες» και το ραβασάκι στη γυναίκα του [vid]
Ο ηθοποιός έχει μια μεγάλη πορεία στο θέατρο
LIFESTYLE

Παύλος Ορκόπουλος: Οι «Άγριες Μέλισσες» και το ραβασάκι στη γυναίκα του [vid]

Παύλος Ορκόπουλος: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο ηθοποιός το βράδυ της Τετάρτης.

Παύλος Ορκόπουλος: Όπως ήταν φυσικό, ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά που παίζει, τις Άγριες Μέλισσες, τις εξελίξεις που αναμένονται αλλά και τη σχέση με τη γυναίκα του.

«Είναι πολύ συναρπαστική σειρά! Έγινε αυτή η διακοπή, ευτυχώς συνεχίζεται, κάναμε εξετάσεις όλοι, βγήκαμε όλοι αρνητικοί και ξεκινήσαμε γυρίσματα. Θα βγει η αλήθεια για τον Θωμά, όλα θα βγουν. Είναι μια σχέση συνταρακτική αυτή, διότι εγώ τον βλέπω σαν γιο μου και αυτός με βλέπει σαν πατέρα και αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό. Αυτή η σχέση θα έχει πολύ… ψωμί, δύσκολες καταστάσεις.

Θα το μάθω ότι ο Κυπραίος σκότωσε το γιο μου, πάρα πολύ σκληρό. Απ’ ότι διαβάζω θα έχει και διάρκεια αυτό, από τη στιγμή που του μπαίνουν οι υποψίες μέχρι να το διαπιστώσει, να το διασταυρώσει, να είναι σίγουρος έχει μια διάρκεια αυτό… Έρχονται πάρα πολλές εξελίξεις και στους άλλους ρόλους σε βαθμό που δεν φανταζόμαστε», είπε ο Παύλος Ορκόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Παύλος Ορκόπουλος μίλησε όμως και για τη γυναίκα του, τη Νίκη Χατζίδου, με την οποία είναι μαζί 43 χρόνια. Έχουν περάσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό που δεν έχει αλλάξει ποτέ είναι το ραβασάκι που της αφήνει κάθε πρωί δίπλα στον καφέ της, «Συνήθως το ραβασάκι το αφήνω εγώ όταν σηκωθώ πρώτος και της φτιάχνω το καφέ της να τον βρει έτοιμο. Όταν είμαι εγώ στο σπίτι και έχει ξυπνήσει πρώτη δε μου έχει ραβασάκι, αλλά ξυπνάω και βρίσκω τον καφέ. Το ραβασάκι γράφει: “»Κυρία μου ο καφές σας είναι έτοιμος, σας αγαπώ»».

Και υπογράμμισε: «Μεγάλος έρωτας και αυτό ήταν η δύναμή μας. Η φαρέτρα ήταν γεμάτη από έρωτα και ενθουσιασμό. Είχαμε κοινό στόχο και αυτό μας ένωσε. Είναι τώρα γύρω στα 43 χρόνια δεσμός. Είναι υπέροχα. Και περνάει στάδια που αν δε τα ζήσεις δε μπορείς να τα καταλάβεις»!

Read more