Πάσχα 2020: Πασχαλινές ιδέες διακόσμησης
Χρώματα παντού
LIFESTYLE

Πάσχα 2020: Πασχαλινές ιδέες διακόσμησης

Πάσχα 2020: Δεν είναι τα Χριστούγεννα η μόνη γιορτή που μπορούμε να φτιάξουμε όμορφα πράγματα για το σπίτι μας. Το Πάσχα προσφέρεται εξίσου χάρη στα ζωντανά χρώματα της Άνοιξης.

Πάσχα 2020: Η εορταστική διακόσμηση στο σπίτι μας είναι φέτος ακόμα πιο απαραίτητη.  Η φύση αναγεννάται και τα χρώματα της μας δίνουν ιδέες για να δημιουργήσουμε δώρα, διακοσμητικά αξεσουάρ για το σαλόνι, το δωμάτιό μας αλλά και τον κήπο μας.

Αυγουλάκια, λαγουδάκια, λουλούδια, κοτούλες και ανθισμένοι κήποι αποτελούν το σήμα κατατεθέν της εποχής. Με όρεξη, δημιουργικότητα και τη βοήθεια των παιδιών μέσα στο σπίτι μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Ανοιξιάτικα στεφάνια

Τα εποχιακά στεφάνια είναι μια πολύ ωραία ιδέα διακόσμησης και η άνοιξη προσφέρεται. Με φρέσκα ή ψεύτικα λουλούδια, κορδέλες, αυγά και ένα στρογγυλό στεφάνι για βάση υπάρχουν πολλές όμορφες επιλογές.

Πασχαλινά λαγουδάκια για το τραπέζι

Η τέλεια ιδέα για τη διακόσμηση του πασχαλινού μας τραπεζιού. Με χαρτόνι, μπογιές, σπάγκο ή κορδέλες και μικρά σοκολατάκια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν βάση ένα τελειωμένο ρολό χαρτί, να το ντύσεις με το χαρτόνι σου και να το γεμίσεις με μικρά σοκολατένια αυγουλάκια. Ή μπορείς να φτιάξεις διακοσμητικά λαγουδάκια για το τραπέζι.

Αυγά παντού

Τα αυγά είναι το απόλυτο must. Άσπρα που θα κολλήσεις πάνω τους αυτάκια, στο φυσικό τους χρώμα που θα κολλήσεις πάνω τους λουλούδια, ζωγραφισμένα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μπορείς να τα αφήσεις μέσα στη θήκη τους ή να τα κρεμάσεις σε διακοσμητικά κλαδιά μέσα στο σπίτι.

Art de la table

Αυγά, λουλούδια, λαγουδάκια, όλα στη διάθεση σου για να αυτοσχεδιάσεις και να δώσεις την ανοιξιάτικη και αισιόδοξη νότα που όλοι χρειαζόμαστε φέτος το Πάσχα!

 

Read more