Πάνος Ιωαννίδης Masterchef: Πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο πολύ [vid]
Εν αναμονή του τελικού
LIFESTYLE

Πάνος Ιωαννίδης Masterchef: Πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο πολύ [vid]

Πάνος Ιωαννίδης Masterchef: Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στο Dot για την περιπέτεια του με τον κορονοϊο.

Πάνος Ιωαννίδης Masterchef: Μιλωντας στο Dot και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για την αδιαθεσία που είχε νιώσει στα γυρίσματα του MasterChef, εξήγησε ότι ήταν απλά ένα κρυολόγημα, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνία και τον φόβο που είχε μόνο και στη σκέψη ότι μπορεί να έχει κολλήσει κορονοϊό.

“Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα αυτό εκείνη τη μέρα. Ήταν ακριβώς στην αρχή. Και θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα”.

“Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων. Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορονοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει προσοχή”.

Ο chef ρωτήθηκε επίσης και για το τι θα γίνει  με τα γυρισματα του MasterChef και απάντησε ότι ήταν ούτως ή άλλως μπροστά στα γυρίσματα επομενως μενει ο τελικός για τον οποίο θα αποφασίσει η παραγωγή.

Read more