Πανελλήνιες 2020: Η Καίτη Γαρμπή ξαναχτυπά – Τρολάρει με τον καλύτερο τρόπο τα θέματα της έκθεσης [pic]
Οι πανελλήνιες είχαν την τιμητική τους
LIFESTYLE

Πανελλήνιες 2020: Η Καίτη Γαρμπή ξαναχτυπά – Τρολάρει με τον καλύτερο τρόπο τα θέματα της έκθεσης [pic]

Πανελλήνιες 2020 Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση της αγαπημένης τραγουδίστριας έγινε αμέσως viral στο Twitter.

Πανελλήνιες 2020 Καίτη Γαρμπή: Η Καίτη Γαρμπή θέλησε να σχολιάσει χιουμοριστικά μια από τις υποερωτήσεις ανάπτυξης στις Πανελλήνιες 2020, σχετικά με την ποίηση.

Και φυσικά έγινε viral στο Twitter: «Είδα τα θέματα της έκθεσης & θέλω να πω πως στην ερώτηση «Ποιο ρόλο έχει η Ποίηση στην προσωπική σας ζωή;» η απάντηση «έβραζε το κύμα της Γαρμπή» δεν θα κριθεί σωστή» έγραψε παραπέμποντας σε μια από τις πιο χιλιοειπωμένες ατάκες της σειράς «Ντόλτσε Βίτα».

Το όλο παιχνίδι ξεκινά από το πολύ δημοφιλές σίριαλ του MEGA, το 1995, όπου η Σάσα (την οποία υποδυόταν η Κατιάνα Μπαλανίκα) στην προσπάθειά της να προσεγγίσει έναν ποιητή προσπαθεί να κάνει εντατικά μαθήματα ποίησης. Έτσι, ακούγεται να απαγγέλλει τον στίχο του Καββαδία, «έβραζε το κύμα του γαρμπή», μόνο που για εκείνη, ο στίχος αποδίδεται ως «έβραζε το κύμα της Γαρμπή».

Η ατάκα είναι τόσο κλασική, που η Καίτη Γαρμπή την έχει εντάξει στα γνωστά emoticon που έχει δημιουργήσει με στίχους από τραγούδια της, τα λεγόμενα Kaitoji.

Και δεν είναι η μόνη φορά που η Καίτη Γαρμπή παίρνει θέση για διάφορα ζητήματα στο Twitter άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σοβαρότητα για θέματα της επικαιρότητας, όπως με την τοποθέτηση της για τον θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ αλλά και την απάντησή της σε αυτούς που θεωρούσαν ότι δεν μπορεί να εκφέρει άποψη για το θέμα!

Read more