Όπρα Γουίνφρεϊ: To όνομα του George Floyd δεν θα γίνει ακόμα ένα hashtag
Όλος ο κόσμος ενωμένος κατά του ρατσισμού
LIFESTYLE

Όπρα Γουίνφρεϊ: To όνομα του George Floyd δεν θα γίνει ακόμα ένα hashtag

Όπρα Γουίνφρεϊ: Η διάσημη εκδότρια και τηλεοπτική παραγωγός, μιλάει εναντίον των αστυνομικών που προκάλεσαν τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

Όπρα Γουίνφρεϊ: «Οι οικογένεια του Τζορτζ Φλοιντ τον φώναζε αγαθό γίγαντα. Με τον θάνατό του απέδειξε ότι είχε μια τεράστια ψυχή».

Με μήνυμά της στο Facebook, η διάσημη εκδότρια και τηλεοπτική παραγωγός, Όπρα Γουίνφρεϊ καταφέρεται εναντίον των αστυνομικών που προκάλεσαν τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ και δηλώνει σοκαρισμένη.

«Προσπαθώ να επεξεργαστώ αυτό που μπορεί να ειπωθεί ή να ακουστεί αυτήν τη στιγμή. Δεν μπόρεσα να βγάλω την εικόνα με το γόνατο του αστυνομικού στο λαιμό του από το κεφάλι μου. Αυτή η εικόνα είναι εκεί κάθε πρωί, όταν σηκώνομαι και όταν ξεκινάω τις συνηθισμένες υποχρεώσεις της ημέρας. Ενώ ρίχνω καφέ στο φλιτζάνι, ενώ δένω τα παπούτσια μου και παίρνω μια ανάσα: Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό. Και μετά έρχεται το βίντεο με δύο άλλους αξιωματικούς να τον καθηλώνουν κάτω. Η καρδιά μου βυθίζεται ακόμη πιο βαθιά. Η οικογένεια και οι φίλοι του λένε ότι ήταν ένας ευγενής γίγαντας. Ο θάνατός του μας έχει δείξει ότι είχε μια τεράστια ψυχή. Εάν το μεγαλείο μιας ψυχής καθορίζεται από την επιρροή, ο Τζορτζ Φλόιντ είναι μια πανίσχυρη ψυχή. #GeorgeFloyd: Φωνάζουμε το όνομά σου. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα αφήσουμε το όνομά σου να είναι απλά ένα hashtag. Το πνεύμα σου ανυψώνεται από τις κραυγές όλων μας που ζητούν δικαιοσύνη στο όνομά σου»!

Read more