Οι σωσίες των διασήμων: Δείτε διαφορές και ομοιότητες
Πολλές θα ήθελαν να της μοιάζουν
LIFESTYLE

Οι σωσίες των διασήμων: Δείτε διαφορές και ομοιότητες

Σωσίες διασήμων: Όλοι αναρωτιόμαστε εάν υπάρχει κάποιος που να μας μοιάζει πολύ στον κόσμο αυτόν.

Σωσίες διασήμων: Όσον αφορά τους αγαπημένους μας ηθοποιούς και διάφορους celebrities είναι πιο εύκολο να βρουν τον σωσία τους. Υπάρχουν άνθρωποι που τους μοιάζουν και άλλοι που κάνουν τα πάντα για να τους μοιάσουν.

Κάποιοι από τους ανθρώπους εκεί έξω που μπορεί να μοιάζουν σε κάποιον celebrity και θα μπορούσαν άνετα να είναι σωσίες τους, είναι μοντέλα, άλλοι υπάλληλοι σε καφέ και άλλοι παραμένουν εντελώς άγνωστοι μέχρι σήμερα. Και κάποιοι τους ανακαλύπτουν από μόνοι τους ενώ σε άλλους τους βρίσκουν οι fans τους. Για να δούμε λοιπόν… είναι πραγματικά ίδιοι;

Η Rihanna και ένα άγνωστο μικρό κορίτσι

Η Rihanna είδε τυχαία στο internet ένα κοριτσάκι που της μοιάζει καταπληκτικά. Όπως έγραψε τη φωτογραφία στο Twitter, «κόντεψε να μου πέσει το τηλέφωνο». Θα μπορούσε να ήταν αδελφή της ή κόρη της σίγουρα…

Arianna Grande – Paige Niemann

Η Paige Niemann έγινε διάσημη για τις μιμήσεις της Arianna Grande στο Tik Tok. Η τραγουδίστρια είδε ένα από τα video της και έγραψε στο Twitter το προφανές, πώς είναι πολύ περίεργο. Η ομοιότητα είναι τουλάχιστον εκπληκτική.

Gigi Hadid – Iza Ijzerman

Η Iza Ijzerman έχει περισσότερες καμπύλες και είναι μοντέλο από την Ολλανδία. Μοιάζουν πολύ όμως στο πρόσωπο και ιδιαίτερα στα ματιά και τα χείλη.

Jennifer Lopez – Janice Garay

Αν δεις την bodybuilder Janice Garay σίγουρα θα αναρωτηθείς που βρήκε τόσους μύες οι Jennifer;

Leonardo DiCaprio – Konrad Annerud

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει έναν ξεχασμένο μικρότερο αδερφό στη Σουηδία. Ο Konrad Annerud είναι μοντέλο και είναι ίδιος με τον  20χρονο Leonardo DiCaprio.

Taylor Swift – April Gloria

Η April Gloria και η Taylor Swift είναι ολόιδιες! H April κάνει πολλές μεταμφιέσεις αλλά η αγαπημένη της παραμένει η Taylor.

Read more