Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες της Kaia Gerber [pics]
Θα μπορούσε κάλλιστα να ασχοληθεί σοβαρά με τη ζωγραφική
LIFESTYLE

Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες της Kaia Gerber [pics]

Kaia Gerber: Η κόρη της Cindy Crawford εκτός από έμφυτο ταλέντο στο μόντελινγκ απέδειξε ότι έχει ταλέντο και στη ζωγραφική.

Kaia Gerber: Το νέο της χόμπι φαίνεται πως είναι η ζωγραφική, μαι τάση που ανακάλυψε πως έχει κατά τη διάρκεια του lockdown.

Παρ’ όλο που είχε να αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό στο χέρι της κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Kaia Gerber θέλησε να περάσει τις ημέρες της με τον πιο δημιουργικό τρόπο, βάζοντας στην καθημερινότητά της ένα νέο χόμπι, το οποίο και ενθουσίασε πολύ τους θαυμαστές της, αφού αποδεικνύει ότι πέρα από την καριέρα στο μόντελινγκ, θα μπορούσε σίγουρα να ακολουθήσει και το επάγγελμα του ζωγράφου.

Το super model βρήκε την νέα της αγαπημένη ασχολία που είναι η ζωγραφική, ένα trend που αναπτύχθηκε ιδιαίτερα στις χώρες που βίωσαν ή βιώνουν ακόμα το lockdown. Η Kaia ακόμη και με ένα χέρι ζωγράφιζε μαζί με φίλες της στον κήπο. Και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί τις στιγμές της με τους εκατομμύρια followers της, προκειμένου να εμπνεύσει και εκείνους για πιο δημιουργικές και ευχάριστες ασχολίες , που βάζουν χρώμα στη ζωή μας.

Read more