Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μιλάει για τη μάχη με τον καρκίνο [vid]
Αναδρομή στο παρελθόν και σε μια μεγάλη καριέρα
LIFESTYLE

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μιλάει για τη μάχη με τον καρκίνο [vid]

Κώστας Χαρδαβέλλας: καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος, την Τρίτη 9/6.

Κώστας Χαρδαβέλλας: Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εποχή που διαγνώστηκε με καρκίνο, αλλά και πώς αντιμετώπισε αυτό το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

«Αναθεώρησα πολλά όταν διαγνώστηκα με καρκίνο το 2009 στους λεμφαδένες. Είναι σκληρό πράγμα. Το ανακάλυψα τυχαία. Μου είχε βγει στον ουρανίσκο ένα εξόγκωμα και νόμιζα ότι ήταν από το δόντι μου. Πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είναι καρκίνος. Εγώ τότε έκανα στο Alter τον “Αθέατο Κόσμο” και τις “Πύλες του ανεξήγητου”.

Όταν ρώτησα τον γιατρό «πόσο χρόνο έχω;» μου έδειξε τον ουρανό, ότι ο Θεός ξέρει. Ούτε οι γιατροί ξέρουν, ούτε εσύ, ούτε κανείς, ο Θεός ξέρει τι θα γίνει. Ήταν Ιούλιος τότε, έκανα χημειοθεραπείες Ιούλιο και Αύγουστο. Τον Σεπτέμβριο πήγα στην εκπομπή, μείον 40 κιλά. Το είπα στους συνεργάτες μου όταν κάναμε την πρώτη σύσκεψη για να προετοιμάσουμε την εκπομπή, είχα δέκα δημοσιογράφους στην ομάδα μου και τους έπιασαν τα κλάματα όταν με είδαν.

Η ψυχή μου ξέρει πώς έκανα την εκπομπή εκείνο το βράδυ, ζαλιζόμουν και φοβόμουν ότι θα καταρρεύσω. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι όρθιος, ζωντανός και δυνατός. Θα κερδίσω εγώ τον καρκίνο και όχι ο καρκίνος εμένα. Η σύζυγος μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω “αχ τον καημένο τι έπαθε;”. Η γυναίκα μου κρυβόταν για να μην τη βλέπω να κλαίει», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Αναφέρθηκε όμως και στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Ρεπορτάζ στην ομίχλη».

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν αποκάλυψε ότι η ιδέα για την εκπομπή Ρεπορτάζ στην ομίχλη ήταν της σημερινής παραγωγού του Σπύρου Παπαδόπουλου, Βίκυς Λάσκαρη. «Τη Βίκυ και την Αγγελική Νικολούλη εγώ της έβαλα στην τηλεόραση. Είναι δύο γυναίκες που με βοήθησαν πολύ. Πήγε πολύ καλά η εκπομπή. Μετά την πήρε η Αγγελική. Στην αρχή τσακωθήκαμε αλλά μετά γίναμε πραγματικά φιλαράκια.

Εκείνη την περίοδο δούλευε ως ρεπόρτερ στο Έθνος. Έκανε αστυνομικό ρεπορτάζ. Θέλω να πω ότι ο μαθητής ξεπέρασε το δάσκαλο. Η Αγγελική κάνει καλύτερη εκπομπή τώρα από ότι έκανα εγώ». «Κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι τόσο ασήμαντα όταν πέρασα τον καρκίνο το 2019. Αναθεώρησα πολλά πράγματα στη ζωή μου».

Read more