Ο Justin Bieber κατηγορείται από δύο γυναίκες για σεξουαλική επίθεση – Τι απαντά
Ο ίδιος διαψεύδει τους ισχυρισμούς των δυο γυναικών
LIFESTYLE

Ο Justin Bieber κατηγορείται από δύο γυναίκες για σεξουαλική επίθεση – Τι απαντά

Justin Bieber: οι κατηγορίες κατά του τραγουδιστή ε΄χουν διχάσει τους φανς του.

Justin Bieber: Δύο γυναίκες διατύπωσαν κατηγορίες κατά του Justin Bieber μέσω του Twitter, αναφέροντας ότι ο Καναδός τραγουδιστής τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η πρώτη γυναίκα ισχυρίζεται ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τον Μάρτιο του 2014, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει το επίθετό της στη δημοσιότητα. Η ίδια συστήθηκε ως Danielle και εκείνο που ομολογεί, είναι ότι γνώρισε τον Bieber όταν εκείνη ήταν 21 ετών και εκείνος 20, σε μια συναυλία στο Όστιν. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο τραγουδιστής προσκάλεσε εκείνη και τις φίλες της στο ξενοδοχείο Four Seasons, όπου την πήγε σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο και της επιτέθηκε σεξουαλικά, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες για εκείνο το βράδυ.

Ο Bieber πήρε θέση απέναντι στις κατηγορίες μέσω του Twitter, δημοσιεύοντας φωτογραφίες, τιμολόγια και emails, που σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύουν ότι έμενε σε AirBnb την ημέρα της κατηγορίας, δηλαδή στις 9 Μαρτίου και στο ξενοδοχείο Westin στις 10 Μαρτίου. Παράλληλα, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, ήταν στο Όστιν με την τότε κοπέλα του, Selena Gomez. H Danielle στη συνέχεια διέγραψε τον λογαριασμό της στο Twitter, καθώς η ιστορία

Στη συνέχεια μία δεύτερη γυναίκα, η Kadi έγραψε για μια παρόμοια εμπειρία της με τον τραγουδιστή. Σύμφωνα με τη δική της ιστορία, το περιστατικό μεταξύ της ίδιας και του Justin Bieber έλαβε χώρα τον Μάιο του 2015 στη Νέα Υόρκη. Η δεύτερη γυναίκα δεν περιγράφει τις λεπτομέρειες, αλλά δήλωσε ότι κι εκείνη είναι θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον τραγουδιστή.

Ο Justin Bieber δεν αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς της Kadi ενώ μέσω του Twitter διέψευσε κατηγορηματικά την ιστορία της Danielle. «Οι φήμες είναι φήμες, αλλά η σεξουαλική κακοποίηση δεν είναι ένα ζήτημα που παίρνω ελαφρά. Ήθελα να απαντήσω κατευθείαν, αλλά από σεβασμό στα τόσα πολλά θύματα που αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις καθημερινά, ήθελα να βεβαιωθώ ότι έχω συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία πριν μιλήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Juston Bieber. «Για να το ξεκαθαρίσω, δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτή την ιστορία. Θα σας αποδείξω σύντομα ότι δεν ήμουν καν ποτέ εκεί», σημείωσε.

Ο Justin Bieber που πλέον είναι παντρεμένος με τη Hailey Bieber, σημείωσε ότι θα καταφύγει στη νομική οδό για τις κατηγορίες που διατύπωσε η Danielle. Για την Kadi, τήρησε σιγή ιχθύος.

«Κάθε κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης πρέπει να εξετάζεται πολύ σοβαρά και γι’ αυτό χρειαζόταν την απάντησή μου. Ωστόσο, αυτή η ιστορία είναι σύμφωνα με τα γεγονότα αδύνατη και γι’ αυτό θα δουλέψω με το twitter και τις αρχές για να προστατευτώ νομικά», κατέληξε ο Justin Bieber.

Read more