Ντέιβιντ Μπέκαμ: Μεγάλωσε και ο Μπέκαμ – Οι φωτογραφίες με αραιωμένο μαλλί [pics]
Ένα από τα χαρακτηριστικά του ήταν πάντα και το πλούσιο μαλλί
LIFESTYLE

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Μεγάλωσε και ο Μπέκαμ – Οι φωτογραφίες με αραιωμένο μαλλί [pics]

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο διάσημος ποδοσφαιριστής βγήκε μια βόλτα για ψώνια στο Κότσγουολντς, όπου βρίσκεται σε απομόνωση μαζί με την οικογένειά του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Εκεί σρην απομόνωση τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, δείχνουν τον πρώην σταρ του ποδοσφαίρου με αραιά μαλλιά!

Ο 45χρονος Ντέιβιντ εμφανίστηκε χωρίς να φοράει κάποιο από τα χαρακτηριστικά του καπέλα και όλοι πρόσεξαν τα εξαιρετικά αραιωμένα μαλλιά του. Φήμες ήθελαν τον διάσημο ποδοσφαιριστή να έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών το 2018.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Ντέιβιντ εμφανιζόταν συνέχεια φορώντας καπέλα, σκουφάκια ή μπαντάνες τα οποία κάλυπταν τα μαλλιά του. Μάλιστα σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram για τα γενέθλιά του, εμφανίστηκε να σβήνει τα κεράκια της τούρτας του με ένα ασπρόμαυρο καπέλο.

Το 2019, ο ποδοσφαιριστής είχε σαφώς πυκνότερα και μακρύτερα μαλλιά, όπως στη διαφήμιση που έκανε για το ουίσκι Haig Club ενώ το ίδιο πυκνά και μακριά μαλλιά είχε και στο τουρνουά του Γουίμπλεντον τον ίδιο χρόνο.

To 2012 ο Ντέιβιντ ανέφερε σε σχετική ερώτηση που του έγινε ότι δεν θα έμπαινε στον πειρασμό να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. «Δεν υπάρχει σίγουρα τίποτα το κακό στο να κάνεις μεταμόσχευση. Αλλά εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι θα το έκανα. Εάν αρχίσω να έχω σημάδια φαλάκρας, θα τα ξυρίσω». H αλήθεια είναι ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής ήταν πάντα περήφανος για την κόμη του…

Πάντως είναι πιο πιθανόν να έχει διακόψει κάποια θεραπεία για τα μαλλιά παρά να μην πέτυχε η μεταμόσχευση.

Read more