Νίκος Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω»: Δυο χρυσοί καλεσμένοι
Μια ακόμη εκπομπή με αγαπημένους καλεσμένους σήμερα στις 00.00 στον ANT1
LIFESTYLE

Νίκος Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω»: Δυο χρυσοί καλεσμένοι

Νίκος Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω»: Το χρυσό ζευγάρι της ενόργανης γυμναστικής είναι σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή.

Νίκος Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω»: Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι οι σημερινοί καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου απόψε το βράδυ, Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 24:00. Θα είναι η πρώτη κοινή συνέντευξη του ζευγαριού και, θα μιλήσουν για τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού, για την κοινή τους ζωή και την οικογένεια τους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική Μιλλούση γνωρίστηκαν σε ένα γυμναστήριο, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η γυμνάστρια, σε συνέντευξή της «Ήμασταν και οι δυο αθλητές, οπότε δεν ήταν πολύ δύσκολο να έρθουμε κοντά και να δημιουργηθεί ένα love story. Στα γυμναστήρια περάσαμε μαζί πολύ χρόνο και πολλές έντονες συγκινήσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές. Επίσης, είχαμε και έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, όπως και κοινό πρόγραμμα στην καθημερινότητά μας. Πριν γίνουμε ζευγάρι με τον Λευτέρη, ήμασταν φίλοι.

Ο Λευτέρης δεν είναι μόνο ο άνθρωπός μου, η σχέση μου, ο άντρας της ζωής μου. Ήταν πάντα ο καλύτερός μου φίλος », είχε πει η γυμνάστρια σε παλιότερη συνέντευξή της.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση παντρεύτηκαν το 2019, και λίγο καιρό μετά ανακοίνωσαν μέσα από τα social media, ότι πρόκειται να γίνουν γονείς με ένα χιουμοριστικό βίντεο στο κανάλι του Πετρούνια στο YouTube. Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ξετρελαμένος με την κόρη του και δεν σταματά να ανεβάζει τρυφερά post στα social media που είναι πολύ ενεργός.

Η κορυφαία Ελληνίδα γυμνάστρια Βασιλική Μιλλούση έγραψε τους τίτλους τέλους της 27χρονης καριέρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, μετά το τέλος του προγράμματός της στους ασύμμετρους ζυγούς. Συνολικά έχει κερδίσει περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το 2012 ήταν η κορυφαία στο δοκό ισορροπίας και μάλιστα υπάρχει και άσκηση με το όνομά της. Παρόλα αυτά, μετά την τρίτη της συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Ρίο, είχει αποφασίσει να αποσυρθεί και εκείνος να είναι ο τελευταίος της αγώνας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ή βασιλιάς των κρίκων, έχει αναδειχθεί χρυσός ολυμπιονίκης το 2016, 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 4 φορές πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους και όλα δείχνουν ότι δεν σταματά…

Read more