Νίκος Ρουβάς: Εσείς γνωρίζετε τον μικρό αδελφό του Σάκη [pics]
Ο Σάκης με τον «άγνωστο» αδελφό του
LIFESTYLE

Νίκος Ρουβάς: Εσείς γνωρίζετε τον μικρό αδελφό του Σάκη [pics]

Νίκος Ρουβάς: Τα αδέλφια Ρουβά είναι τέσσερα και όλα όμορφα.

Νίκος Ρουβάς: Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο μεγαλύτερος αδελφός ανάμεσα σε τέσσερα αγόρια.

Μετά τον διάσημο Σάκη, γνωρίσαμε προσφάτως τον Αποστόλη Ρουβά ως σεφ της εκπομπής Πάμε Δανάη με τη Δανάη Μπάρκα αλλά υπάρχουν και άλλα δύο αδέλφια που δεν τα ξέρουμε. Ο Βασίλης που διατηρεί χαμηλό προφίλ απέναντι στα media και ο κατά 19 χρόνια μικρότερος Νίκος, που ο πατέρας του έχει αποκτήσει με τη δεύτερη σύζυγό του.

Ο 29χρονος Νίκος Ρουβάς, δεν μοιάζει τόσο πολύ στον μεγάλο του αδερφό όπως ο Αποστόλης αλλά είναι καλλιτεχνική φύση. Εκτός από τη μουσική, ασχολείται και με το θέατρο και τη γλυπτική, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό σχολείο της Κέρκυρας.

Παρότι έχει ως πρότυπο του τον αδερφό του σε παλαιότερη συνέντευξη του έχει δηλώσει πως δεν διατυμπανίζει την οικογενειακή σχέση που έχει με τον αδερφό του γιατί δεν θέλει να εκμεταλλευτεί την επωνυμία του. Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα ευγενικό και ήπιων τόνων νεαρό που λατρεύει τις κιθάρες, φροντίζοντας να τις κατασκευάζει ο ίδιος.

Προσφάτως, ο Νίκος άνοιξε και το δικό του κατάστημα και εργαστήριο γλυπτικής σε ξύλα ενώ έχει πολύ ταλέντο και στις σιδηροκατασκευές. Μάλιστα φτιάχνει και κοσμήματα από σίδερο και ξύλο. Το κατάστημά του βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην Κέρκυρα όπου και συνεχίζει να ζει.

Με την κιθάρα που του έφτιαξε ο αδελφός του Νίκος

Ο Σάκης Ρουβάς έχει πολύ καλές σχέσεις μαζί του και μάλιστα είχε αναφερθεί στον Νίκο πριν από δύο χρόνια, ανήμερα της γιορτής του τελευταίου λέγοντας χαρακτηριστικά στον αέρα του The Voice:

«Να ευχηθώ χρόνια πολλά στον αδελφό μου Νίκο που ζει στην Κέρκυρα, δεν το ‘χω ξανακάνει δημόσια». Ο αδελφός του σταρ δημοσίευσε το σχετικό απόσπασμα στον λογαριασμό του στο Facebook και τον ευχαρίστησε.

«Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ μου» έγραψε ο Νίκος Ρουβάς.

Read more