Νίκος Πορτοκάλογλου: Θα γίνει παππούς [vid]
Ευχάριστα τα νέα για τον Νίκο Πορτοκάλογλου
LIFESTYLE

Νίκος Πορτοκάλογλου: Θα γίνει παππούς [vid]

Νίκος Πορτοκάλογλου: Το πιο ευχάριστο γεγονός περιμένει μέσα στο 2021 ο αγαπημένος συνθέτης.

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ο συνθέτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 και ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο.

Με το πιο πλατύ χαμόγελο ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι το 2021 θα του φέρει το πρώτο του εγγόνι, αφού η κόρη του, Θάλεια είναι έγκυος. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είπε: «Περιμένω να γίνω παππούς» και υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζουν το φύλο του μωρού.

Ο ερμηνευτής μοιράστηκε την χαρά του με τους παρουσιαστές της εκπομπής, «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ1 και έδειχνε πανευτυχής.

Ο ιδρυτής των Φατμέ είχε τραγουδήσει 35 χρόνια πριν μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο, τους αδερφούς Κατσιμίχα και τις Δυνάμεις του Αιγαίου “Το καλοκαιράκι”, στο ίδιο στούντιο της ΕΡΤ, σε μια ερμηνεία που αργότερα ηχογραφήθηκε και εξελίχθηκε σε μεγάλη επιτυχία.

Θυμήθηκε περιστατικά από την εποχή των Φατμέ, μίλησε για τις εκδηλώσεις θαυμασμού αλλά και για τη βραδιά που τα μέλη του συγκροτήματος έγιναν κυριολεκτικά στόχος αυγών από το κοινό, αποκάλυψε τις προσωπικές δυσκολίες που πέρασε μετά τη διάλυση του συγκροτήματος αλλά και άγνωστες ιστορίες πίσω από αγαπημένα τραγούδια του.

Ως οικοδεσπότης της εκπομπής “Μουσικό κουτί”, που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, εξηγεί την απόφασή του να αναλάβει τη δική του μουσική εκπομπή και μίλησε για την εμπειρία του ως παρουσιαστής.

Read more