Νίκος Παπαδάκης: «Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός – Είμαι 49 χρονών και περνάω καλά» [vid]
Ο ομορφότερος άνδρας στον κόσμο είναι πια 49 χρονών
LIFESTYLE

Νίκος Παπαδάκης: «Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός – Είμαι 49 χρονών και περνάω καλά» [vid]

Νίκος Παπαδάκης: O παρουσιαστής και πρώην μοντέλο είχε να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να μιλήσει για τη ζωή του αρκετό καιρό.

Νίκος Παπαδάκης: Ο ομορφότερος άνδρας στον κόσμο, τίτλος που είχε πάρει το 1994, ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Δευτέρας 25/5.

Ο παρουσιαστής είχε αρκετό καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να μιλήσει για προσωπικά του ζητήματα και μίλησε για την σχέση του με τον χρόνο, και εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τον λόγο που δεν απέκτησε οικογένεια.

«Τη δημιουργία οικογένειας την έχω σκεφτεί μια φορά μόνο. Η ηλικία είναι ένας αριθμός. Δε με αγχώνει καθόλου. Η διάθεση είναι που μετράει. Η όρεξη που έχεις για τη ζωή. Έχω δει παιδιά 20 χρονών που βαριούνται να κουνηθούν από την καρέκλα. Και φυσικά υπάρχουν άτομα 60, 70, 80 χρονών που κάνουν πράγματα για τη ζωή, δεν σταματάνε, απασχολούν το μυαλό τους συνεχώς με δημιουργικά πράγματα», είπε ο Νίκος Παπαδάκης.

Μιλώντας για τη δημιουργία οικογένειας, ανέφερε: «Όταν σκέφτηκα να κάνω οικογένεια το παράκανα, ήμουν άγαρμπος. Ήταν πολύ μικρό το διάστημα της σχέσης και ήταν μικρό κορίτσι, 23-24 ετών. Της είπα κατευθείαν για παιδί. Και νομίζω ακόμη τρέχει. Δεν ξέρω, μου βγήκε. Δεν έπρεπε και εγώ να το πω. Στενοχωρήθηκα, πέρασα τα διάφορα που περνάνε. Αυτό ήταν, τέλος. Μια χαρά είμαι. Μετά δε μου ξαναγεννήθηκε ποτέ η επιθυμία. Δεν ξέρω τι έπαθα. Είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ, ήταν πολύ δύσκολο. Έχει πάρα πολλά χρόνια. Τώρα είμαι 49 ετών. Περνάω καλά”.

Ο παρουσιαστής που είναι και αγιογράφος εκμυστηρεύτηκε στην Ελεονόρα Μελέτη πως δεν απορρίπτει την ιδέα να επιστρέψει στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως δέχθηκε πρόσφατα πρόταση για μια εκπομπή. Όταν μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη τον ενημέρωσε για τον νέο κύκλο του Next Top Model στον οποίο θα συμμετέχουν και άνδρες μοντέλα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του υποστηρίζοντας πως είναι ώρα να δούμε και αυτή την πλευρά.

Read more