Νίκος Μουτσινάς: Θέλει να υιοθετήσει παιδί – Ξεκινά τις διαδικασίες [vid]
Προσπαθεί να υλοποιήσει την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί
LIFESTYLE

Νίκος Μουτσινάς: Θέλει να υιοθετήσει παιδί – Ξεκινά τις διαδικασίες [vid]

Νίκος Μουτσινάς: Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτουγλου The 2night show ήταν ο παρουσιαστής το βράδυ της Τετάρτης.

Νίκος Μουτσινάς: Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει εκδηλώσει την επιθυμία να  υιοθετήσει παιδί και μάλιστα δηλώνει και αρκετά αποφασισμένος.

Όπως αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις για μια υιοθεσία.

«Έχει μεγάλη διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης, αυτή η χαρτούρα. Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, προσθέτοντας πως «μιλάμε για εξετάσεις και πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, σου κάνουν σεμινάρια για γονείς. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς».

Επίσης, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ συμπλήρωσε πως δεν έχει σημασία εάν υπάρχει ή όχι σύντροφος για να υιοθετηθεί ένα παιδί. «Κάνω κινήσεις, ναι» είπε, επίσης, λιτά στον καλό του φίλο, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Read more