Νίκος Μουτσινάς Μαίρη Συνατσάκη: Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν οι δυο αγαπημένοι φίλοι [vid]
Οικογενειακή υπόθεση
LIFESTYLE

Νίκος Μουτσινάς Μαίρη Συνατσάκη: Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν οι δυο αγαπημένοι φίλοι [vid]

Νίκος Μουτσινάς Μαίρη Συνατσάκη: Συνδέονται με μια μακρά φιλία, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso έγινε κάτι παραπάνω.

Νίκος Μουτσινάς Μαίρη Συνατσάκη: Φαίνεται λοιπόν, πως δύο παρουσιαστές υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης στο Δήμο Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του οικοδεσπότη της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΙ, σε σύμφωνο συμβίωσης.

Ο Νίκος Μουτσινάς όπως έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του, θα ήθελε πολύ να υιοθετήσει ένα παιδί. Είχε αναφερθεί ιδιαιτέρως στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια και ενδεχομένως αυτό είναι ένας από τους λόγους που οι δυο τους αποφάσισαν να γίνουν οικογένεια.

«Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν το φέρουν στον ένα χρόνο. Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα. Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής θεωρεί την υιοθεσία: μια «υπέροχη κίνηση», όπως είχε πει σε συνέντευξή του και είχε προσθέσει: «Δεν προχωράει πολύ λόγω της συνθήκης, παιδιά. Θα το προχωρήσω κάποια στιγμή. Θα το μάθετε. Θα κάνω post. Είναι υπέροχη κίνηση, γενικότερα. Δεν ξέρω τι να σου πω αυτή τη στιγμή. Για εμένα είναι πολύ υπέροχο».

Read more