Νίκος Μουτσινάς – Καλό Μεσημεράκι: Η επιστροφή στον ΣΚΑΪ
Μια καινούρια εκδοχή της αγαπημένης εκπομπής από Δευτέρα
LIFESTYLE

Νίκος Μουτσινάς – Καλό Μεσημεράκι: Η επιστροφή στον ΣΚΑΪ

Νίκος Μουτσινάς - Καλό Μεσημεράκι: Τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου, θα ξεκινήσει και πάλι η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Νίκος Μουτσινάς – Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στις οθόνες μας με το «Καλό Μεσημεράκι Κarantina edition», τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου. Είναι λογικό η εκπομπή να είναι λίγο διαφορετική από αυτήν που βλέπαμε μέχρι τώρα.

Το κανάλι έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

Μετράμε αντίστροφα για τη Δευτέρα του Πάσχα. Η ξεχωριστή συνήθεια του μεσημεριού θα είναι και πάλι κοντά μας και δεν θα μας αφήσει να κλείσουμε μάτι. Από τη Δευτέρα 20 Απριλίου το πλατό μεταμορφώνεται σε σπίτι, και θα έχουμε κάθε λόγο να λέμε «Καλό Μεσημεράκι» μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει “μελετήσει” την καραντίνα, και θα μας κάνει να τη δούμε με άλλο μάτι. Αστείρευτο χιούμορ, από το stand up και την Χρυσή τηλεόραση, μέχρι τη στήλη #agapimenemouniko. Καλεσμένοι (μέσω Skype), και πολλές εκπλήξεις που θα μας φέρουν κοντά παρά την απόσταση… 

Ο μοναδικός Νίκος Μουτσινάς, η ασταμάτητη Βάνια(Ματίνα Νικολάου) και οι ξεσηκωτικοί Alcatrash παίρνουν θέσεις. Από τη Δευτέρα 20.4 & καθημερινά στις 15:00.

Read more