Νίκος Μουτσινάς: Απαντά σε χυδαίο σχόλιο στο Instagram με τον καλύτερο τρόπο [vid]
«Τα φιλιά μου στην κυρία, που…α!»
LIFESTYLE

Νίκος Μουτσινάς: Απαντά σε χυδαίο σχόλιο στο Instagram με τον καλύτερο τρόπο [vid]

Νίκος Μουτσινάς: Ο αγαπημένος παρουσιαστής δεν συνηθίζει να απαντά σε αρνητικά σχόλια αλλά αυτή τη φορά δεν κρατήθηκε.

Νίκος Μουτσινάς: Ο παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει στην εκπομπή του για ένα προσβλητικό σχόλιο κάτω από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φυσικά η τοποθέτηση του ήταν απολύτως ειλικρινής και με το απαραίτητο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει.

«Ανέβασα προχθές στο Instagram μου αυτό που έλεγε “Seven days”, το ανέβασα την Τρίτη. Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου μου στέλνει μήνυμα μια κυρία, η οποία μου γράφει “είναι η μέρα εθνικής εορτής και εσύ είσαι αυτό που είσαι πάντα, που…α”.

Το κοιτάω, προσπαθώ να καταλάβω γιατί είμαι που…α επειδή έκανα αυτό το πράγμα. Της απάντησα ότι αν δείτε την ημερομηνία είναι 27 του μηνός και όχι 28 και εσείς έχετε επιλέξει να γιορτάσετε λέγοντάς με που…α.

Οπότε, καθίστε να σκεφτείτε τη ζωή σας μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με αγάπη, που…α. Δεν απάντησε άλλο, αλλά ούτε κι εγώ έδωσα συνέχεια. Μην παθαίνετε τέτοια τρέλα και να πηγαίνετε να βρίζετε τόσο πολύ, άσχετο κόσμο γιατί δεν με γνωρίζετε, με βλέπετε στην τηλεόραση.

Μπες στη θέση μου, να ανοίξεις το κινητό σου, εσύ η κυρία που έστειλες το μήνυμα, και να έβλεπες να σε βρίζουν 30 άνθρωποι. Πιστεύετε είναι ωραίο; Έχετε δικαίωμα να μου πείτε τι θα ανεβάσω στο λογαριασμό μου; Μην παθαίνετε εμμονές και μην φανατίζεστε.

Επειδή ζούμε μια περίοδο, η οποία είναι πολύ έτσι καλυμμένη με την κλεισούρα και όλο αυτό που μας συμβαίνει. Μην περιορίζεις και τον άλλον για το τι θα ανεβάζει στο λογαριασμό του γιατί είναι ο δικός του λογαριασμός. Τα φιλιά μου στην κυρία, που…α!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η εν λόγω ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χαλαρη Δευτερουλα με κάποιο Halloween,κάποιο Hocus Pocus και είπα να κάνω ένα δώρο στην λατρεμένη μου @bettemidler!!!Love ya ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις

Read more