Νίκος Κοκλώνης: Τι είπε για τη συμφιλίωση της χρονιάς αλλά και τα προσωπικά του [vid]
Ο ρόλος του στη σχέση Βίσσης-Βανδή
LIFESTYLE

Νίκος Κοκλώνης: Τι είπε για τη συμφιλίωση της χρονιάς αλλά και τα προσωπικά του [vid]

Νίκος Κοκλώνης: Ποδαρικό έκανε στην εκπομπή της Ελονώρας Μελέτη ο παρουσιαστής.

Νίκος Κοκλώνης: Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα« της Ελονώρας Μελέτη βρέθηκε ως πρώτος καλεσμένος ο παρουσιαστής, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ένα από τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην εκπομπή ήταν φυσικά, ο ρόλος του στην πολυσυζητημένη συνάντηση Βίσση – Βανδή, στην πίστα του Just the 2 of Us. Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως ήταν δική του ιδέα. Εξιστορώντας πως άρχισαν όλα, δήλωσε πως «υπήρξε μια μικρή κοντρούλα, αλλά δεν υπάρχει τώρα».

«Την Άννα την ήξερα χρόνια, μάλιστα μου είχε κάνει και «πλάτη» σε ερωτικά. Με τη Δέσποινα γνωριστήκαμε μέσα από την τηλεοπτική μας συνεργασία και αμέσως δεθήκαμε». Στη συνέχεια πήρε πρωτοβουλία και κανόνισε μια συνάντηση μεταξύ των δύο τραγουδιστριών στο σπίτι του ώστε να κανονιστεί και η τηλεοπτική τους συνάντηση.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, όταν στην αρχή πρότεινε την ιδέα στις δύο τραγουδίστριες, η μία έλεγε για την άλλη «αφού δεν θα δεχθεί». Όμως, όπως φάνηκε και εκ του αποτελέσματος, η ιδέα του ήταν πολύ καλή.

«Τους ζήτησα σαν δώρο να τραγουδήσουν μαζί στο Just μου έλεγαν, “Αποκλείεται να γίνει” μετά η Άννα μου είπε να το κάνουμε γραμμένο… Η πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου… Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα άρχισε αυθόρμητα να τραγουδά, “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…”» αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Σχετικά με τις επιχειρήσεις και το πως εδραιώθηκε στον ταξιδιωτικό τομέα εξήγησε πως όταν εισέρχεσαι στον επαγγελματικό στίβο πρέπει να σκέφτεσαι ανατρεπτικά και να έχεις θράσος, ενώ αποκάλυψε και το περιστατικό με τον Justin Bieber:

«Πήρα την τσάντα μου κι είπα δεν πάμε να ανοίξουμε την εταιρία που έχουμε εκεί πολλούς πελάτες. Είχα τότε 5 εκατομμύρια ευρώ κι ήταν σαν να έχω 5 δισεκατομμύρια. Στη Νέα Υόρκη αυτά δεν φτάνουν ούτε για ένα μήνα. Έπρεπε να σκεφτώ κάτι ανατρεπτικό για να διαφημίσω την εταιρία. Την εποχή εκείνη όλοι έβριζαν τον Justin Bieber γιατί είχε οδηγήσει μεθυσμένος. Επειδή είμαι τυχερός και κατά τύχη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου κρατείται ο ίδιος.

Πάω εκεί με ένα εισιτήριο δίχως επιστροφή, όπως του ζητούσαν τότε στην Αμερική. Μόνο που έκανα αυτό δωρεάν έγινα γνωστός σχεδόν σε όλη την Αμερική. Απογειώθηκε η εταιρία που πήγα εκεί με έναν φάκελο. Πρέπει να έχεις και θράσος και είπα ότι του προσφέρω το εισιτήριο να πάει όπου θέλει. Φυσικά δεν το πήρε».

Για την προσωπική του ζωή αποκάλυψε πως είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, πως δεν μπορεί να ξεκολλήσει εύκολα και να κρατήσει μούτρα, ενώ δε δίστασε να παραδεχθεί πως έχει παρακολουθήσει σύντροφο κατά το παρελθόν.

Αναφερόμενος σε άλλο κεφάλαιο της ζωής του, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να αποκαλύψει πως σε κάποιο στάδιο της ζωής του έφτασε να ζυγίζει 176 κιλά. Όπως είπε, είχε χάσει τον κολλητό του και αυτό τον επηρέασε πολύ. Έτσι απέκτησε τα κιλά, γιατί το έριξε στο φαΐ.

Αποκάλυψε όμως και ένα άλλο περιστατικό, για την υγεία του, κατά την περίοδο που παρουσιάζει την εκπομπή «It’s show time», μια συγκεκριμένη ημέρα δεν αισθανόταν καλά, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μπορούσαν να περιμένουν.

«Είχα σπάσει τη μύτη μου και δεν το είχα καταλάβει. Πάω στο νοσοκομείο, μου λένε «σου έπεσε το σάκχαρο». Πάω στο περίπτερο, παίρνω ένα γλυκό, επιστρέφω και οι γιατροί μόλις είδαν τις εξετάσεις, με κράτησαν μέσα και με έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο» αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Αυτό που είχε υποστεί τελικά όπως αποδείχθηκε ήταν ένα ισχαιμικό επεισόδιο, το οποίο παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Ωστόσο, όπως και ο ίδιος δήλωσε «τελευταία στιγμή σώθηκα».

Read more