Νικολέττα Ράλλη: έγινε μαμά ενός υγιέστατου κοριτσιού
Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας
LIFESTYLE

Νικολέττα Ράλλη: έγινε μαμά ενός υγιέστατου κοριτσιού

Νικολέττα Ράλλη: Για πρώτη φορά μαμά έγινε η παρουσιάστρια. Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Νικολέττα Ράλλη: Η παρουσιάστρια, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Πέμπτη 11 Ιουνίου, όμως η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας.

Η Νικολέττα και ο σύντροφός της Μιχάλης Ανδρούτσος έγιναν πρώτη φορά γονείς. Η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική τομή και η μικρή ζύγιζε 3.500 κιλά. Μαμά και κόρη βρίσκονται ακόμα στο μαιευτήριο και χαίρουν άκρας υγείας.

Όσο για το όνομα που θα δώσει στην κόρη της; Αυτό το είχε αποκαλύψει η ίδια στην εκπομπή του Νίκο Μουτσινά, όταν είχε βρεθεί καλεσμένη. Και αυτά θα είναι… Σοφία.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε μέσω κοινών γνωστών σε νυχτερινή έξοδο. Σε δηλώσεις της, μάλιστα, η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε ότι εκείνη ήταν που τους γνώρισε και τους έφερε κοντά… «Ο Μιχάλης είναι πολύ φίλος μου, γνωρίζω και την Νικολέττα, βρεθήκαμε ένα βράδυ κάπου, ήξερα ότι του αρέσει και έτσι έκανα το κόντακτ. Με λένε «Γεωργία Βασιλειάδου» και μου κάνουν δώρο στάμνες. Πιστεύω ότι είναι και οι δύο πολύ ώριμοι, να κάνουν το επόμενο βήμα…Θεωρώ ότι μετά το καλοκαίρι, μπορεί και να γίνει κάτι» είχε αναφέρει η προφητική Τζένη πριν 11 μήνες.

Τα πρώτα ραντεβού ξεκίνησαν μάλλον δειλά. Όμως, η έντονη έλξη, οι κοινές αντιλήψεις και η ίδια φιλοσοφία ζωής οδήγησαν γρήγορα στην απόφαση να συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους. Οι δυο τους συναντιούνται καθημερινά, αφιερώνοντας όλο τον ελεύθερο χρόνο τους ο ένας στον άλλον. Πολύ σύντομα άρχισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, ενώ η τακτική παρουσία της Νικολέττας στο εστιατόριο, που διατηρεί ο επιχειρηματίας από κοινού με τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο, άρχισε να κινεί τις υποψίες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι!

Ένα χρόνο σχέσης μετά, αμέτρητες καλοκαιρινές και χειμερινές αποδράσεις, κοινές εμπειρίες και όμορφες στιγμές, η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος έγιναν γονείς και είναι πολύ ευτυχισμένοι!

Read more