Νίκη Λυμπεράκη: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της [pic]
Κάθε στιγμή με τον γιο της είναι πολύτιμη
LIFESTYLE

Νίκη Λυμπεράκη: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της [pic]

Νίκη Λυμπεράκη: H δημοσιογράφος είναι πλέον και μια πολύ ευτυχισμένη μητέρα.

Νίκη Λυμπεράκη: Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN δημοσίευσε μία φωτογραφία της, όπου έχει αγκαλιά το αγοράκι της.

Η anchorwoman του Οpen είναι πολύ ευτυχισμένη από τότε που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και απολαμβάνουν μαζί με τον σύντροφό της, τον δικηγόρο, Αλέξανδρο Χατζόπουλο την κάθε στιγμή με το μωρό τους.

Θέλησε λοιπόν, να ανεβάσει την πιο γλυκιά φωτογραφία με τον γιο της στην αγκαλιά, που ξετρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Εγώ και συ, εσύ κι εγώ», όπως γράφει και στην ανάρτηση της.

Ποιος είναι ο σύντροφός της

Ο πατέρας του παιδιού της Νίκης Λυμπεράκη, Αλέξανδρος Χατζόπουλος, είναι δικηγόρος και γενικός διευθυντής του ΣΕΒ. Στους περισσότερους είχε γίνει γνωστός ως μέλος της ομάδας των προσωπικών συμβούλων του Γιώργου Παπανδρέου. Ο Αλέξανδρος μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο στο Ηράκλειο Αττικής. Σπούδασε νομικά (LLB) στο Πανεπιστήμιο Southbank του Λονδίνου. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (LLM) στο University College London (UCL) στο Δίκαιο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, το Δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας και το Δίκαιο των Νέων Τεχνολογιών. Εργάστηκε από το 2004 ως δικηγόρος στους τομείς του αστικού και εμπορικού δικαίου και συνεργάστηκε ως νομικός σύμβουλος με εταιρίες τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής.

Από τον Σεπτέμβριο του 2009 ως τον Δεκέμβριο του 2011 εργάστηκε ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και πολιτικής επικοινωνίας στο Γραφείο Γιώργου Παπανδρέου. Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες διετέλεσε από τους βασικούς λογογράφους του Πρωθυπουργού. Σήμερα εργάζεται σε μεγάλη βιομηχανία ως διευθυντής εταιρικών υποθέσεων. Το ζευγάρι συζεί εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν έχουν παντρευτεί ακόμη. Όλοι γνωρίζουν πως οι δυο τους είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι και φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να κυκλοφορούν σε μέρη που δεν υπάρχουν φωτογράφοι και κάμερες.

Read more