Νίκη Λυμπεράκη: Δείτε τη νέα φωτογραφία του νεογέννητου γιου της [pic]
Η δημοσιογράφος διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της
LIFESTYLE

Νίκη Λυμπεράκη: Δείτε τη νέα φωτογραφία του νεογέννητου γιου της [pic]

Νίκη Λυμπεράκη: H δημοσιογράφο έγινε μητέρα στις αρχές του Αυγούστου.

Νίκη Λυμπεράκη: Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open δεν αφήνει από την αγκαλιά της το νεογέννητο αγοράκι της.

Η Νίκη Λυμπεράκη και ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος είναι δυο πανευτυχείς γονείς. Στις αρχές Αυγούστου, η γνωστή δημοσιογράφος έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Ο μικρός της ήρθε στον κόσμο με προγραμματισμένο τοκετό.

Μετά την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε από το μαιευτήριο για το καλωσόρισμα του μωρού της, ανέβασε την πιο τρυφερή εικόνα, με το μωρό της στην αγκαλιά.

Διαρκώς στο πλευρό της δημοσιογράφου είναι ο σύντροφός της, ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος ο οποίος είναι δικηγόρος και έχει εργαστεί τα τελευταία χρόνια ως στέλεχος πολυεθνικής, με αρμοδιότητα στρατηγικής, μεταξύ των άλλων.

Η Νίκη Λυμπεράκη αναμένεται να επιστρέψει στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας των ειδήσεων του OPEN από το φθινόπωρο. Μάλιστα, το κανάλι χαρακτήρισε κακόβουλα και αναληθή τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης της που κυκλοφορούν και ξεκαθάρισε πως η συνεργασία του με τη Νίκη Λυμπεράκη συνεχίζεται και ότι η γνωστή anchorwoman βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης.

Read more