Νατάσα Θεοδωρίδου: «Αναπνέω για το τραγούδι. Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ σύντομα»
Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης
LIFESTYLE

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Αναπνέω για το τραγούδι. Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ σύντομα»

Νατάσα Θεοδωρίδου: Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! μιλάει για όλα.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια εγκαινιάζει τη νέα εποχή του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα με τα «ΤΑ ΝΕΑ».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό και μίλησε στον Νίκο Γεωργιάδη για το γεγονός ότι μπήκε στα 50, τις κόρες της αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. Με πολύ ειλικρίνεια και χωρίς κανένα κόμπλεξ απάντησε για την ηλικία της και το πως βίωσε την περιπέτεια με την κόρη της που έγινε ξαφνικά, πρώτο θέμα, αλλά και τη μεγάλη αγάπη της της μουσική.

Τα 50 και η εξωτερική της εμφάνιση

Έχασες κιλά για τη δουλειά ή γιατί απλά το ήθελες ως γυναίκα;
Μα πού είναι όλα αυτά τα κιλά που λένε ότι έχασα, γιατί πώς ήμουν πριν; (Γελάει.) Έχω την εντύπωση ότι εμείς τριγυρνάμε έξω και πίσω μας ακολουθεί μια ζυγαριά και μια αριθμομηχανή. Η ζυγαριά λέει πόσα κιλά είσαι και η αριθμομηχανή πόσο χρόνων είσαι. Άνθρωποι δεν είμαστε; Λίγο τρώμε, παχαίνουμε. Εγώ δεν είχα αυξομειώσεις απίστευτες. Δεν έχω ζυγιστεί ποτέ στη ζωή μου, δεν ξέρω πόσα κιλά είμαι, στον λόγο μου. Από τα ρούχα μου καταλαβαίνω αν έχω πάρει.

Όταν άλλαξες δεκαετία, ένιωσες ένα σφίξιμο μέσα σου;
Όταν μπήκε το 5 μπροστά εννοείς; Όχι. Μόνο χαρά γιατί είναι πολλά αυτά που υπάρχουν δίπλα μου. Πρώτον, τα παιδιά μου, το ένα έχει κλείσει τα 25 και το άλλο τα 20. Πόσο έπρεπε να είμαι, 35; Δεν γίνεται. Είναι γεμάτα χρόνια, ωραία χρόνια. Όταν στη δουλειά σου κοιτάζεις πίσω και χαμογελάς με όσα έχεις δημιουργήσει, αυτό μεταφράζεται σε εμπειρία, χαρά –ακόμα και τις δύσκολες στιγμές θα βάλω μέσα–, το πρόσημο βγαίνει θετικό. Το 5 είναι απλά ένας αριθμός. Και ας ακούγεται κοινότοπο ή μια υπεκφυγή. Το ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι 50 ετών δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και θέλω να πιστεύω ότι το αποδεικνύω. Εμένα η ενέργειά μου, η διάθεσή μου, το πρόσωπό μου, η κατασκευή μου είναι στο κόκκινο. Δεν δέχομαι να αφεθώ στην καραντίνα. Βεβαίως προσέχω να μη θέσω σε κίνδυνο τον εαυτό μου και τους γύρω μου, αλλά δεν μπορώ να καθίσω στιγμή. Τα ζω όλα στο κόκκινο και θέλω γύρω μου την ενέργεια της δημιουργίας, να μην αφήνεις αυτό για το οποίο έχεις πασχίσει τόσα χρόνια. Να είμαι δίπλα στο καινούριο, να το προλαβαίνω και να με προλαβαίνει.

Σκέφτηκες ποτέ να αποσυρθείς για ένα μικρό διάστημα, όπως έκανε η κουμπάρα σου η Ελένη;
Όχι, δεν το έχω νιώσει ακόμα και δεν θέλω να το νιώσω. Μου είναι πραγματικά δύσκολο να ζήσω χωρίς το τραγούδι. Αναπνέω γι’ αυτό. Είναι ένας χώρος που με κάνει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια. Είναι ο δικός μου κόσμος που θέλω να αποδίδω τα μέγιστα μέσα σε αυτόν.

Ένα άλλο τραγούδι σου που μου αρέσει πολύ είναι το «Μη μου πεις για πάντα». Αλήθεια, εσύ πιστεύεις στο «για πάντα»;
Μόνο για τη μουσική το πιστεύω.

Η περιπέτεια της Χριστιάνας και η σχέση της με τις κόρες της

Μία φορά σε είδα πρόσφατα να σοβαρεύεις πολύ, όταν αποπειράθηκαν να «χτυπήσουν» το παιδί σου. Εκεί δεν χωρούσε χιούμορ φαντάζομαι.
Βεβαίως δεν χωρούσε χιούμορ. Τους ανθρώπους που είναι γύρω μου και είναι η ζωή μου, όπως είναι τα παιδιά μου, δεν θέλω να τους αγγίζει κανείς. Το θεωρώ αναξιοπρεπές να έχεις πρόβλημα με κάποιον και να ασχολείσαι με ένα μέλος της οικογένειάς του. Και αυτό το αντιμετώπισα. Έγραψα μόνη μου ένα κείμενο, χωρίς να ρωτήσω κανέναν, και το ανέβασα. Δεν μίλησα με κανέναν, έδειξα τη δική μου θέση, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και η αλήθεια, φυσικά, φανερώθηκε.

Σε πόνεσε αυτό που έγινε;
Εμένα καθόλου. Μόνο για τη Χριστιάνα μου στενοχωρήθηκα γιατί είναι ένα πλάσμα μοναδικό, ένα πλάσμα καλό και ήταν πολύ άδικο αυτό που συνέβη. Από εκεί και πέρα, εγώ κρατάω τη δύναμή μου για πραγματικές στενοχώριες, όχι γι’ αυτά που φεύγουν σε ένα απόγευμα, όπως και έγινε.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο OK! Που κυκλοφορεί με ΤΑ ΝΕΑ.

Read more