Ναταλία Δραγούμη: Τα σκληρά λόγια που της είπε η κόρη της για το επάγγελμα του ηθοποιού [vid]
Τα παιδιά της δεν θέλουν να βαδίσουν τον δρόμο της δημοσιότητας
LIFESTYLE

Ναταλία Δραγούμη: Τα σκληρά λόγια που της είπε η κόρη της για το επάγγελμα του ηθοποιού [vid]

Ναταλία Δραγούμη: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show ήταν η Ναταλία Δραγούμη, το βράδυ της Πέμπτης.

Ναταλία Δραγούμη: Η ηθοποιός μίλησε για όλα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά της και το πως αντιμετωπίζουν  το γεγονός ότι είναι ηθοποιός.

Το πιο σκληρό της το είπε η κόρη της όταν ήταν μικρούλα και είχε γκουκλάρει το όνομα της μαμάς της. «Δεν θέλω να γίνω ηθοποιός και να γκουγκλάρω το όνομα μου και να με βλέπω γυμνή», αυτό ήταν σκληρό, είπε η ηθοποιός.

«Μου το είχε πει η κόρη μου, μικρή όμως, ότι πρώτον δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί θέλω να είμαι περισσότερο με τα παιδιά μου. Δηλαδή για εκείνη το ηθοποιός σημαίνει απουσία. Και ακόμα μου είχε πει πως δεν θέλω να γίνω ηθοποιός γιατί δεν θέλω να γκουγκλάρω το όνομα μου και να με βλέπω γυμνή. Ήταν πολύ σκληρά και τα δύο. Ήταν μικρούλα», εξηγώντας τη διάθεση των παιδιών της να μην ασχοληθούν με τον χώρο του θεάματος.

«Τότε, κοίταξα να δω αν υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται αυτές οι φωτογραφίες. Είναι σχεδόν υποκλοπή γιατί πολύ συχνά γίνεται αυτό στη δουλειά μας και είναι παράνομο. Υπάρχει μέσα σε μια ταινία μια ερωτική σκηνή και κάποιος την απομονώνει και την βγάζει μόνη της. Έχει γίνει και δίκη και έχουμε κερδίσει πολλοί ηθοποιοί μαζί με τον Διόνυσο που είναι για τα δικαιώματα των ηθοποιών» συμπλήρωσε.

Κάποιος παλαιότερα έβγαζε χρήματα με αυτή την πρακτική λέγοντας «πληρώστε και δείτε τον τάδε ηθοποιό γυμνό. Πλήρωναν, έβλεπαν πρώτα τις δικές μας σκηνές και μετά ακολουθούσε σκληρό πορνό άλλων γυναικών. Όλο αυτό που γίνεται στο διαδίκτυο έχει πολλά θετικά αλλά έχει και πολλά αρνητικά. Όπως αυτό που έπεσε πάνω το παιδί μου. Της το εξήγησα τότε και το κατάλαβε ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Πέρυσι που έκανα ένα επεισόδιο στο Ου φονεύσεις, τους το είπα από πριν για να γνωρίζουν και να μην τους πει τίποτα».

Η ηθοποιός μίλησε επίσης, για το πώς αισθάνεται έχοντας αυτό το επίθετο ως απόγονος της γνωστής οικογένειας. «Το επίθετό μου με βοήθησε, αλλά δεν στηρίχτηκα ποτέ σε αυτό αλλά στη σκληρή δουλειά».

Read more