Νάντια Κοντογεώργη: Απέκτησα την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα μετά από ψυχανάλυση [vid]
Η υποκριτική και το τραγούδι την έχουν εδώ και χρόνια κερδίσει
LIFESTYLE

Νάντια Κοντογεώργη: Απέκτησα την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα μετά από ψυχανάλυση [vid]

Νάντια Κοντογεώργη: H ταλαντούχα ηθοποιός φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή The 2nigth Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Νάντια Κοντογεώργη: Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της και τη μεγάλη της αγάπη για την υποκριτική που την έκανε να εγκαταλείψει τη Νομική.

Μιλώντας για τη ζωή της η Νάντια Κντογεώργη παραδέχθηκε ότι εγκατέλειψε τη Νομική για την υποκριτική προς απογοήτευση των γονιών της, οι οποίοι όμως στη συνέχεια αποδέχτηκαν την απόφασή της. Μίλησε επίσης και για τα 7 χρόνια ψυχανάλυση που της έδωσαν την αυτοπεποίθηση που τη διακρίνει σήμερα.

«Δεν είχα πάντα την αυτοπεποίθηση στα πράγματα που δομώ τώρα. Έβλεπα ότι κάποια πράγματα που είχα στο μυαλό μου με πήγαιναν πίσω». Το ταλέντο της στη μουσική είναι αυταπόδεικτο αλλά όπως εκμυστηρεύτηκε στον οικοδεσπότη της εκπομπής είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αφού έχει ασχοληθεί χρόνια με το τραγούδι ακόμα και με το κλασικό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλοντας να τεστάρει τις δυνάμεις της στην παρουσίαση – αφού πια έχει τη δική της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ – της παραχώρησε τη θέση του και ανέλαβε τον ρόλο του συνεντευξιαζόμενου…

Read more