Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το kinky εξώφυλλο του άλμπουμ της Glory [pics]
Το παλιό εξώφυλλο...
LIFESTYLE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το kinky εξώφυλλο του άλμπουμ της Glory [pics]

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το άλμπουμ Glory της τραγουδίστριας εκτινάχθηκε εν έτη 2020 και πάλι στα ύψη

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η είδηση αυτή ενθουσίασε την Μπρίτνεϊ η οποία αποφάσισε να δώσει… χαρά στους οπαδούς της και έδωσε στη δημοσιότητα ένα εναλλακτικό και πιο kinky εξώφυλλο του άλμπουμ, με το οποίο ανέβασε κυριολεκτικά, τη θερμοκρασία στα ύψη.

Όπως μπορείτε να δείτε, η ποπ σταρ φοράει ένα χρυσό κορμάκι που αφήνει λίγα στη φαντασία και με φόντο την έρημο ποζάρει ξαπλωμένη πάνω σε αλυσίδες.

«Ζητήσατε ένα νέο εξώφυλλο και εφόσον έγινε το Glory Νούμερο 1, έπρεπε να το κάνω! Δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ χωρίς όλους εσάς», έγραψε στην ανάρτησή της.

Λέγεται ότι την Μπρίτνεϊ φωτογράφησε ο Dave LaChappelle γνωστός τόσο για τις καλλιτεχνικές όσο και τις kinky ανησυχίες του, ενώ ένα φεγγάρι στις αρχές της καριέρας της, έβγαινε μαζί της. Η αρχική ιδέα ήταν να χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη «καυτή» φωτογραφία για εξώφυλλο του άλμπουμ, κάτι που τελικά δεν προχώρησε λόγω των προσωπικών και ψυχολογικών θεμάτων που αντιμετώπιζε τότε η Μπρίτνεϊ. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η Μπρίτνεί τράβηξε μόνη της τη φωτογραφία όχι μόνο για να ικανοποιήσει τους φαν που έδωσαν δεύτερη ζωή στο άλμπουμ της, αλλά και για να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά της.

Read more