Μπραντ Πιτ Saturday Night Live: Τρολάρει τον Τραμπ και μιλάει ως λοιμωξιολόγος [vid]
Με αίσθηση του χιούμορ σχολίασε τον Τραμπ
LIFESTYLE

Μπραντ Πιτ Saturday Night Live: Τρολάρει τον Τραμπ και μιλάει ως λοιμωξιολόγος [vid]

Μπραντ Πιτ Saturday Night Live: Ο Μπραντ Πιτ εμφανίσθηκε στο «Saturday Night Live» (SNL) υποδυόμενος τον διάσημο λοιμωξιολόγο Άντονι Φάουτσι, μετά από δική του πρόσκληση, για να σχολιάσει τις δηλώσεις Τραμπ.

Μπραντ Πιτ Saturday Night Live: Η σχέση μεταξύ του Αμερικάνου προέδρου και του επικεφαλής λοιμωξιολόγου της ομάδας δράσης του Λευκού Οίκου Άντονι Φαούτσι είναι εξαιρετικά δύσκολη, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις Τραμπ περί αντισηπτικών και ενέσιμης χλωρίνης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ο Φαούτσι την Παρασκευή στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η δημοσιογράφος Άλισιν Καμερότα θύμισε στον φιλοξενούμενό της ότι «όπου να ναι πλησιάζει το Saturday Night Live», ρωτώντας τον αν έχει σκεφτεί ποιος μπορεί να τον υποδυθεί. «Ποιος ηθοποιός θα θέλατε να σας υποδυθεί; Έχω ακούσει κάποιες προτάσεις: Μπεν Στίλερ, Μπραντ Πιτ», του είπε η δημοσιογράφος. «Ω, εννοείται ο Μπραντ Πιτ», απάντησε γελώντας ο δρ. Άντονι Φάουτσι.

Ο Μπραντ Πιτ λοιπόν, του έκανε λοιπόν την χάρη και εμφανίστηκε από το σπίτι του ως δρ. Φάουτσι. Με την πρέπουσα κόμμωση -περούκα- απευθύνθηκε στον αμερικανικό λαό, επιχειρώντας να ερμηνεύσει/μεταφράσει δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ. Αφότου έπεφταν τα βίντεο, αυτός έδινε τις απαραίτητες εξηγήσεις, τρολάροντας αγρίως τον πρόεδρο.

«Έχουμε τεστ για όλους», ανανοίνωνε ο Τραμπ στην κάμερα. Ο Φάουτσι/Πιτ εμφανιζόταν να εξηγεί: όταν ο πρόεδρος λέει για όλους, εννοεί σχεδόν για κανέναν. Αμέσως μετά το σκετς, ο ηθοποιός αφαίρεσε την περούκα και τα γυαλιά στην κάμερα, για να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνουν στην πρώτη γραμμή.

Read more