Μπραντ Πιτ Αντζελίνα Τζολί: Ξεκινά η δίκη για το διαζύγιο και την κηδεμονία των παιδιών τους [pics]
Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ
LIFESTYLE

Μπραντ Πιτ Αντζελίνα Τζολί: Ξεκινά η δίκη για το διαζύγιο και την κηδεμονία των παιδιών τους [pics]

Μπραντ Πιτ Αντζελίνα Τζολί: Το πρώην ζευγάρι μπαίνει στη δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους στις 5/10.

Μπραντ Πιτ Αντζελίνα Τζολί: Θα είναι σίγουρα η δίκη της χρονιάς, αφού τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ μπαίνουν στη διαδικασία της διεκδίκησης των 6 παιδιών τους.

Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν επιστρατεύσει μάρτυρες από το οικογενειακό τους περιβάλλον αλλά και από τους συναδέλφους, ώστε να δώσουν τη μάχη για την κηδεμονία και πιθανώς και τα περιουσιακά τους.

Το αίτημα του Πιτ να μοιραστεί η κηδεμονία των παιδιών τους, βρήκε κάθετα αντίθετη την Τζολί, η οποία μέσω των ΜΜΕ φρόντισε να βγάλει προς τα έξω άγνωστες πτυχές της ζωής του, επιλέγοντας να διαρρεύσει στα media το πρόβλημα του αλκοολισμού του και σχέσεις με άλλες γυναίκες.

Ο Μπραντ Πιτ ζητούσε από την πρώτη στιγμή κοινή κηδεμονία για να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, κάτι με το οποίο διαφωνεί η Αντζελίνα, η οποία έχει σκοπό να μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία για να κόψει κάθε επαφή με τον πατέρα τους. Δεν δίστασε να τον κατηγορήσει ακόμα και για ενδοοικογεινειακή βία.

Η δίκη θα έχει φυσικά, τεράστιο ενδιαφέρον και λόγω των μαρτύρων που η κάθε πλευρά έχει επιστρατεύσει. Ο Πιτ έκανε ήδη την πρώτη έκπληξη, καλώντας να καταθέσει υπέρ του η ηθοποιός Jillian Armenante ενώ έχει καλέσει για την υπεράσπισή του αρκετούς ψυχολόγους αλλά και σωματοφύλακες.

H Τζολί σύμφωνα με τα ξένα Μέσα κρατάει «κλειστά» τα χαρτιά της ωστόσο φαίνεται θα χρησιμοποιήσει εναντίον του την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αναφορές και στις σχέσεις με άλλες γυναίκες.

Σε συνέντευξη του στους New York Times, ο Μπραντ Πιτ είχε μιλήσει για την εξάρτησή του από το αλκοόλ και για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταματήσει να πίνει λέγοντας πως “ό,τι είχα να πάρω το πήρα, γι’ αυτό σταμάτησα το ποτό”. Η δίκη θα διαρκέσει μέχρι τις 23 του μήνα, όπως αναφέρει το cy.hellomagazine.com.

Φανταζόμαστε πως η γνωριμία τους και η αρχή του ειδυλλίου τους μέσα από την ταινία Mr & Mrs SMith, φαντάζει πολύ μακρινή τώρα πια…

Read more