Μπουράκ Χακί: Η εξομολόγηση του για τη Χαρά Παππά – «Εύχομαι να είχαμε παντρευτεί» [vid]
Τα σχέδια γάμου που δεν ολοκληρώθηκαν
LIFESTYLE

Μπουράκ Χακί: Η εξομολόγηση του για τη Χαρά Παππά – «Εύχομαι να είχαμε παντρευτεί» [vid]

Μπουράκ Χακί: Για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά ο Τούρκος ηθοποιός μιλάει για τη σχέση τους.

Μπουράκ Χακί: Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Love It και τον Βασίλη Τσατσάνη ο ηθοποιός μίλησε γαι πρώτη φόρα για την πρώην αγαπημένη του.

«Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα», είπε από την Αλικαρνασσό όπου κάνει διακοπές.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε και αρκετά αδυνατισμένος. «Την περίοδο του κορονοϊού έχασα αρκετό βάρος, υποθέτω 14-15 κιλά. Τώρα ξαναπήρα 2-3 κιλά. Ήμουν 96 κιλά και έφτασα τα 82. Ήμουν στη φάρμα και έτρωγα υγιεινά και έκοψα ζάχαρη και γλουτένη. Σας το λέω από την καρδιά μου, (όταν τελειώσει ο κορονοϊός) θα έρθω στην Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους εκεί και θα ήθελα να τους συναντήσω. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ξαναβρεθούμε», λέει χαρακτηριστικά.

Για τον χωρισμό του από το μοντέλο Χαρά Παππά αποκάλυψε ότι έκανε σχέδια γάμου πριν τον χωρισμό.

«Όταν η Χαρά Παππά, η πρώην φιλενάδα μου, η αρραβωνιαστικιά μου, βγήκε εκτός διαγωνισμού, ήρθε στην Τουρκία και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ήταν Δεκέμβρης. Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δύο καλά. Είναι περίπου 9 μήνες που δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στο χωρισμό. Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή, αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να την σεβαστώ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή…», εξομολογείται ο Μπουράκ Χακί.

Read more