Μπέτυ Λιβανού: Σπάνιες αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα της [vid]
Μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Μπέτυ Λιβανού: Σπάνιες αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα της [vid]

Μπέτυ Λιβανού: H ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show.

Μπέτυ Λιβανού: Αρχικά η ηθοποιός μίλησε για τα χρόνια του μόντελινγκ αλλά και τον ρόλο της ως παρουσιάστρια.

«Για ένα χρόνο δούλευα ως μοντέλο. Ο Φίνος με είδε σε ένα τηλεοπτικό σποτ που διαφήμιζα τσιγάρα. Έχω κάνει κι άλλες διαφημίσεις. Μου πρότεινε να γίνω πρωταγωνίστρια. Έτσι ξεκίνησαν όλα! … ο καλάμι δεν το καβάλησα ποτέ. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι ήμουν σε μια ρόδα που γύριζε συνέχεια. Σταμάτησε κάποια στιγμή. Τρία χρόνια μετά το συμβόλαιο μου με τον Φίνο, έκλεισε. Εγώ τον έκλεισα! Δεν στο έχουν πει αυτό;».

Αναφέρθηκε όμως και στις ταινίες της, τονίζοντας ότι: «Δεν βλέπω τις ταινίες μου. Δεν έχω ενδιαφέρον να τις δω πια. Ίσως δω από κάποια κάτι λίγο, αλλά ως εκεί. Δεν έχω αρχείο με τις ταινίες μου, ούτε με φωτογραφίες, δεν έχω τίποτα!»

Η ηθοποιός επίσης αναφέρθηκε και στον ρόλο της ως παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας πως υπήρχε μια εποχή που παρουσίαζε τρεις εκπομπές την εβδομάδα. «Ήταν ζωντανά τα προγράμματα», είπε για τις εκπομπής στην ΥΕΝΕΔ, ενώ προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο από το «Πήτε την αλήθεια» από το αρχείο του Νίκου Μαστοράκη. «Χαριτωμένη», χαρακτήρισε η ηθοποιός τον νεαρό εαυτό της.

 

Read more