Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποφάσισε να χωρίσει μετά από δυο χρόνια σχέσης
Αφοσιωμένη στη δουλειά της
LIFESTYLE

Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποφάσισε να χωρίσει μετά από δυο χρόνια σχέσης

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Mega Μπάγια Αντωνοπούλου και ο σύντροφός της και σεφ, Aκης Δρούγκας, αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η δημοσιογράφος είχε δηλώσει παλαιότερα ότι «Είμαι ευτυχισμένη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει απόλυτα».

Βέβαια οι συνθήκες αλλάζουν και τα ζευγάρια χωρίζουν για πολλούς λόγους. Στην περίπτωση της Μπάγιας Αντωνοπούλου και του σεφ, Aκη Δρούγκας, η απόφαση ήταν κοινή, όπως ανέφερε η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών.

Οι δυο τους, έπειτα από δυόμισι χρόνια σχέσης και κοινή συγκατοίκηση, πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν να χαράξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντος του πρώην ζευγαριού αναφέρουν ότι τα προβλήματα φάνηκαν ξεκάθαρα την περίοδο της καραντίνας. «Ο σύντροφός μου με στηρίζει όποια απόφαση και να πάρω, μου έχει εμπιστοσύνη για τη μετέπειτα πορεία μου. Μου είπε πως, για να πάρω αυτή την απόφαση, αυτό είναι το σωστό και πως θα είναι δίπλα μου σε κάθε μου επιλογή. Είμαι ευτυχισμένη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει απόλυτα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για τον σύντροφό της στο παρελθόν η μελαχρινή παρουσιάστρια με τα υπέροχα μάτια.

Ωστόσο τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν και να παραμείνουν «έναν πρώην ζευγάρι με καλές σχέσεις».

Αυτή την περίοδο η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά της και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», που παρουσιάζει κάθε πρωί με τον Νίκο Φιλιππίδη.

Read more