Μπάγια Αντωνοπούλου: Αγνώριστη σε φωτογραφία του 2009 [pic]
Η δημοσιογράφος βρήκε θέση στην πρωινή ζώνη του Mega
LIFESTYLE

Μπάγια Αντωνοπούλου: Αγνώριστη σε φωτογραφία του 2009 [pic]

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η παρουσιάστρια ανέβασε πριν λίγο καιρό φωτογραφία τύπου challenge που είναι σχεδόν αγνώριστη.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Από το 2009 έρχεται μια φωτογραφία της παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης του Mega.

Στην περίοδο της καραντίνας, όπου τα challenges είναι viral, η παρουσιάστρια, Μπάγια Αντωνοπούλου ανέβασε μία φωτογραφία και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα ως μοντέλο την περίοδο 2010-2011 στην πρωινή infotainment εκπομπή του «10 με 1 μαζί» στον ANT1, με παρουσιαστές τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο. Το 2012, έχοντας ολοκληρώσεις τις σπουδές της στη δημοσιογραφία, ξεκίνησε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 αρχικά παρουσιάζοντας δελτία καιρού και αργότερα ως ρεπόρτερ στη δημοσιογραφική ομάδα της ενημερωτικής εκπομπής «Πρωινό Ant1» με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη. Στη συνέχεια τις σεζόν 2015-2018 συνέχισε να συνεργάζεται με τον ANT1 και τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από τέσσερις σεζόν απουσίας.

Τον Οκτώβριο του 2018 έγινε γνωστή η παραίτηση από τον ANT1, και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστοί οι ακριβείς λόγοι της απόφασης. Τον Ιανουάριο του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για την παρουσίαση της εκπομπής «Survivor Πανόραμα», που επέστρεψε στο πρόγραμμα του σταθμού για τρίτη σεζόν. Μετά τη διακοπή της εκπομπής τον Απρίλιο του 2019, εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Ακραία Φαινόμενα» με παρουσιαστές τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Τάκη Χατζή. Τον Ιούλιο του 2019 αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ ξεκινώντας την συνεργασία της με το διαδικτυακό κανάλι One Channel. Εκεί παρουσίασε την ενημερωτική εκπομπή «One Line». Από τις 17 Φεβρουαρίου του 2020 παρουσιάζει την ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» στο Mega Channel.

Read more