Μισέλ Φάιφερ: Η throwback φωτογραφία για τα γενέθλια της μικρότερης αδελφή της [pics]
Στην οικογένεια είναι συνολικά τέσσερα αδέλφια
LIFESTYLE

Μισέλ Φάιφερ: Η throwback φωτογραφία για τα γενέθλια της μικρότερης αδελφή της [pics]

Μισέλ Φάιφερ: Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί διαδικτυακά στην αδελφή της, για τα γενέθλιά της.

Μισέλ Φάιφερ: Η μικρότερη αδερφή της, η Ντεντέ, είχε τα γενέθλιά της και η Μισέλ της ευχήθηκε με μια όμορφη φωτογραφία από το παρελθόν.

Η Μισέλ Φάιφερ είναι από τις πιο όμορφες και ντελικάτες γυναίκες στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Είναι πλέον μαι εμβληματική παρουσία στο Χόλιγουντ και μετρά εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο.

Η οικογένειά της αποτελείται από τέσσερα αδέλφια. Την ίδια, τον μεγαλύτερο αδερφό, τον Ρικ Φάιφερ, και τις δύο μικρότερες αδερφές, την Ντεντέ και την Λώρι. Η Ντεντέ, αν και δεν είναι το ίδιο διάσημη όσο η αδερφή της, επίσης ακολουθεί μια καριέρα στην υποκριτική.

Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί μάλιστα, στη σειρά μυστηρίου «Big Sky», όπου ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ συνεργάζεται με έναν πρώην αστυνομική για την εξιχνίαση μιας υπόθεσης απαγωγής. Οι δύο αδερφές έχουν παίξει μαζί στην ταινία «Up Close & Personal» του 1996.

Ένα στιγμιότυπο από αυτή την ταινία επέλεξε η Μισέλ Φάιφερ για να ευχηθεί δημόσια μέσω Instagram, στην αγαπημένη της αδελφή. Στη φωτογραφία τις βλέπουμε μαζί στα γυρίσματα της ταινίας, 25 χρόνια πριν.

«Χαρούμενα γενέθλια στον πιο ευγενικό άνθρωπο στον πλανήτη, την αδερφή μου, Ντεντέ. Ήταν αληθινό δώρο για μένα το γεγονός ότι παίξαμε μαζί στην ταινία “Up Close & Personal”, όπου μάλιστα υποδυθήκαμε τις αδερφές! Έχεις τη μεγαλύτερη καρδιά από όποιον άλλον γνωρίζω. Σ’ αγαπάω πολύ και είμαι πολύ ευγνώμων που υπάρχεις στη ζωή μου» έγραψε η ηθοποιός για την αδελφή της, στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Read more