Μελ Γκίμπσον: Ο 64χρονος ηθοποιός νόσησε από κορονοϊό και νίκησε
Νόσησε και το ξεπέρασε
LIFESTYLE

Μελ Γκίμπσον: Ο 64χρονος ηθοποιός νόσησε από κορονοϊό και νίκησε

Μελ Γκίμπσον: Η είδηση αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα Daily Telegraph.

Μελ Γκίμπσον: Την πληροφορία ο 64χρονος ηθοποιός νόσησε από κορονοϊό τον περασμένο Απρίλιο και μάλιστα νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα, επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του.

Δεν έχει διευκρινιστεί πώς κόλλησε τον ιό ο Αυστραλός ηθοποιός και σκηνοθέτης, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στον Γκίμπσον χορηγήθηκε Remdesivir στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε για επτά ημέρες. Έκτοτε, καταλήγουν οι ίδιες πηγές, ο 64χρονος ηθοποιός έχει υποβληθεί αρκετές φορές σε τεστ για κορονοϊό τα οποία όλα βγήκαν αρνητικά.

Φυσικά δεν είναι ο μόνος ηθοποιός του Χόλιγουντ που έχει προσβληθεί από τον ιό. Πρώτος από όλους σχεδόν ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός Τομ Χάνκς και η σύζυγός του, ηθοποιός Ρίτα Ουίλσον, κόλλησαν τον ιό στην Αυστραλία, όπου βρίσκονταν για γυρίσματα ταινίας. Επίσης, ο βρετανός ηθοποιός, Ιντρις Ελμπα, δήλωσε στις 16 Μαρτίου ότι έχει τον κορονοϊό αλλά δεν είχε συμπτώματα ενώ απομονώθηκε από όλους..

Από την άλλη, πολλοί γνωστοί ηθοποιοί και σταρ της showbiz, κάνουν καμπάνια για την προστασία από τον ιό, για να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και κυρίως για να χρησιμοποιούν μάσκα προστασίας.

Η Τζένιφερ Άνιστον μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός φίλου της που ήταν σε αναπνευστήρα στο νοσοκομείο εκπέμποντας το μήνυμα:

«Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο αφελείς ώστε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να το ξεπεράσουμε… Αν θέλουμε να τελειώσει όλο αυτό, έτσι δεν είναι; Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι, σας παρακαλώ, να φοράτε τη μάσκα σας. Απλά σκεφτείτε όλους αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει από αυτό τον φρικτό ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας. Και κυρίως για τον εαυτό σας. Ο κορονοϊός επηρεάζει όλες τις ηλικίες».

Read more