Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί έκλεισαν τους λογαριασμούς τους στα social media
Θέλουν να αποφύγουν την αρνητική πλευρά της δημοσιότητας
LIFESTYLE

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί έκλεισαν τους λογαριασμούς τους στα social media

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Το διάσημο ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας θα ζει πλέον και χωρίς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Ο έκτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του Μέγκαν εγκατέλειψαν τους λογαριασμούς τους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sunday Times.

Το ζευγάρι σταμάτησε να χρησιμοποιεί τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ως δούκας και δούκισσα του Σάσσεξ στις αρχές Απριλίου του 2020, όταν αποχώρησαν επισήμως από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά έκλεισαν και τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζευγάρι είχε βιώσει πολύ «μίσος» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανυπόφορο τρολάρισμα στο διαδίκτυο, ιδιαιτέρως η Μέγκαν. «Μου είπαν ότι το 2019 ήμουν το πρόσωπο που δέχτηκε το περισσότερο τρολάρισμα στο διαδίκτυο», δήλωσε εκείνη στο podcast «Teenager Therapy», μιλώντας για το αίσθημα «απομόνωσης» και τις «συνέπειες» από τη διαδικτυακή παρενόχληση που υπέστη όταν ήταν έγκυος στον γιο της, τον Άρτσι.

Από την άλλη, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο γιος της πρίγκιπας Κάρολος και ο εγγονός της Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ, καθώς και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, χρησιμοποιούν συχνά το Instagram, το Twitter και το Facebook για να προβάλουν τις επίσημες και φιλανθρωπικές δραστηριότητές τους.

Read more