Meghan Markle Πρίγκιπας Harry: Στη μάχη κατά της πανδημίας με γάντια και μάσκες
Το ζευγάρι είναι πιο δραστήριο από ποτέ
LIFESTYLE

Meghan Markle Πρίγκιπας Harry: Στη μάχη κατά της πανδημίας με γάντια και μάσκες

Meghan Markle Πρίγκιπας Harry: Συνεχίζουν να βοηθούν όσους έχουν την ανάγκη τους.

Meghan Markle Πρίγκιπας Harry: Παρ’ όλο που ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, προσπαθούν να περνούν όσο πιο απαρατήρητοι γίνεται και επιλέγουν να είναι μακριά από τη δημοσιότητα δεν έχουν σταματήσει το κοινωνικό έργο τους. Μάλιστα, εν μέσω πανδημίας, τελικά αποδεικνύεται πως το διάσημο ζευγάρι… σιωπηλά και σχεδόν στα κρυφά, συνεχίζει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο με όποιο τρόπο μπορεί.

Η Daily Mail, δημοσιεύει σε αποκλειστικότητα, εικόνες που τραβήχτηκαν από κάμερα ασφαλείας, έξω από συγκρότημα κατοικιών στη Σιέρα Μπονίτα στη Καλιφόρνια, που δείχνουν τη Meghan και τον Harry να φορούν μάσκες και να παραδίδουν οι ίδιοι προσωπικά τρόφιμα και προμήθειες σε άτομα που έχουν ανάγκη, στο πλαίσιο της δράσης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού του Λος Άντζελες Project Angel Food.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι, δώρησε το ποσό των 112.000 δολαρίων (έσοδα που προήλθαν από τη τηλεοπτική μετάδοση του γάμου τους) σε τράπεζα τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Read more