Ματίνα Νικολάου: Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια και ο δύσκολος χωρισμός [vid]
Μια ευκαιρία να την γνωρίσουμε καλύτερα
LIFESTYLE

Ματίνα Νικολάου: Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια και ο δύσκολος χωρισμός [vid]

Ματίνα Νικολάου: H ηθοποιός ήταν καλεσμένη το βράδυ της τρίτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα».

Ματίνα Νικολάου: Την απολαμβάνουμε κάθε μεσημέρι στον ρόλο της «Βάνιας» δίπλα στον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για αυτή την τηλεοπτική της δουλειά και τη συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και για τις δυσκολίες που πέρασε και την οδήγησαν στον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της.

Η συνεργασία με τον Μουτσινά

Η «Βάνια», η περσόνα που υποδύεται η Ματίνα στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ, ήταν αρχικά μία από τις ηρωίδες του θεατρικού έργου «Κοκομπλόκο», το οποίο έχει γράψει ο Μουτσινάς. Μάλιστα, η Νικολάου ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

«Υπήρξαν στιγμές που χρειάστηκε να κάνω και άλλες δουλειές παράλληλα με το θέατρο γιατί όταν αποκτάς και ένα παιδί, είναι διαφορετικά, πρέπει να δουλέψεις. Έχω δουλέψει παράλληλα σ’ ένα καφέ. Δεν αρκούσε η δουλειά στο θέατρο, ο μισθός δεν ήταν επαρκής για να μεγαλώσει ένα παιδί». H συνεργασία της με τον Μουτσινά προέκυψε, πριν από αρκετά χρόνια, όταν εκείνη δεν είχε κλείσει κάποια δουλειά στο θέατρο και ο παρουσιαστής-ηθοποιός τής πρότεινε τη θέση της βοηθού σκηνοθέτη σε παράστασή του.

Ο χωρισμός

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Νικολάου αναφέρθηκε και στον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο -όπως είπε- τώρα έχει πολύ καλές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός -μεταξύ άλλων- τόνισε, «Ήρθε ένας χωρισμός με τον πρώην σύζυγό μου. Ήμασταν παντρεμένοι τέσσερα χρόνια. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ καθόλου. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για εμένα γιατί δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί και να χωρίσεις. Όχι, εγώ παντρεύτηκα για να μην χωρίσω. Εν πάση περιπτώσει, ήταν και το παιδί στην ηλικία των δύο χρόνων, οπότε μου ήρθε κατραπακιά. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω ψύχραιμα, αλλά δεν είχα αυτή την ψυχραιμία».

Read more