Μάρθα Καραγιάννη: Η σοβαρή κατάσταση της υγείας της
Τα προβλήματα υγείας την κράτησαν καθηλωμένη στο κρεββάτι
LIFESTYLE

Μάρθα Καραγιάννη: Η σοβαρή κατάσταση της υγείας της

Μάρθα Καραγιάννη: H αγαπημένη ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μάρθα Καραγιάννη: Η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα.

Τα προβλήματα υγείας για την Μάρθα Καραγιάννη ξεκίνησαν στις αρχές του 2020 ενώ όπως ήδη έχει γίνει γνωστό η αγαπημένη ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα τον περασμένο Φεβρουάριο σε ιδιωτική κλινική, όπου διαπιστώθηκε πως είχε πρόβλημα με τη χολή με αποτέλεσμα να κάνει επέμβαση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Μουρατίδη στο nikosonline.gr, η Μάρθα Καραγιάννη λόγω της κατάστασης της υγείας της πλέον βρίσκεται συνέχεια στο κρεβάτι χωρίς να γνωρίζει κανέναν ενώ θέλει συνέχεια να κοιμάται και ξυπνάει μόνο για να την ταΐσουν.

Τον Μάρτιο μπήκε ξανά στο νοσοκομείο για νέα επέμβαση όμως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αναβλήθηκε για 3 μήνες με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί στις 2 Ιουνίου. Η επέμβαση ήταν επιτυχής όπως ανέφερε φίλη και συγκάτοικός της σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το τελευταίο διάστημα όμως η υγεία της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να περνά πλέον όλη της τη μέρα στο κρεβάτι χωρίς να γνωρίζει κανέναν, όπως κάνει γνωστό ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος προσθέτει ότι πλέον τα φαγητά της είναι όλα αλεσμένα αποκαλύπτοντας πως δεν μπορεί να φάει κανονικά.

Read more